A 2014-es választások után lehetnek újra olyan zavargások, mint 2006-ban?
szerintem akkor lenne nagyobb tüntetés, ha visszajönne a baloldal. 2002ben sem akarták elhinni az emberek hogy az mszp nyert, így van? akkor volt hídfoglalás is, jól emlékszem? (javítsatok ki ha hülyeséget mondok, akkor még nem követtem a politikát, csak amit hírekből hallottam, annyi van meg).
Nem örülök a fidesznek, nem is fogok rájuk szavazni, de inkább még 20évig ők, mint hogy megint azok közül a baloldaliak közül, akik már jócskán leszerepeltek.. szerintem.
A fidesznek még mindig van sajnos esélye hogy megszavazzák, de 2/3 tól már búcsúzhatnak. Zavargások nem biztos hogy lesznek, mert ugye a 2006-os zavargásokat a Fidesz hozta össze, ami teljesen egyértelmű, és önmaga ellen nem hiszem hogy összehozná, másik párt meg nem olyan tökös ehhez szerintem.
Az Együtt 2014 meg eddig nem süllyedt le az ő szintjükre csak ugye a Fidesz a leutóbbi tüntetésekért őket vádolta hogy ők szervezték be, elég gyerekes viselkedés szerintem tőlük, meg sajnos nem éppen a legjobb párt, sőt ők most jobban tönkretesznek mindent mint az MSZP. A gond azzal van hogy már a rendszerváltás után tönkretettek mindent, mezőgazdaságot, akkor egy valag pénz volt amit elpocsékoltak, csak akkor még nem éreztük meg így a hatását mert akkor voltak még munkahelyek, de most már azzal is komoly gondok vannak. Ha lesznek is zavargások az már tuti hogy a nép kezében lesz hogy megint a fidesz és megint folytatódik az a marhaság mint eddig.
Senki ne mondja nekem azt hogy ez a kormány így jó ahogy van, mert elég csak kicsit körbenézni, sok helyen munkanélküliség van, sokan csak közmunkát tudnak vállalni de az a pénz nem elég a megélhetéshez, az ország folyamatosan süllyed a mélypontra, gazdaságunk 0, a forint gyenge mint a harmat, és minden létező dolgon adó van, ami megfizethetetlen az emberek számára, főleg az élelmiszerek.
Lehetnek hát. Ha valami csoda folytán a 126 baloldali párt összefog, és győz, akkor a békemenetesek egyfolytában csinálják majd a műsort.
Ellenkező esetben nem lesz. Nyugaton a baloldal szokott zavarogni, nálunk fordítva van.
Ja....zavarog a jobb oldal....a bal meg kiköti magát fűhöz fához....nem értem miért nem hadják ott megszáradni őket.
Az öszödi csoffadt fejű rém miatt tört ki a parasztgyalázat. Ezt egy joerzesu magyar ember sem nézte jó szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!