Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz h a romákat...

Mit szóltok ahhoz h a romákat akarják támogatni, de a fogyatékosoktól meg elveszik a pénzt?

Figyelt kérdés
mindenhol azt hajtogatják h a romákat integrálni kell s nem szelektálni, meg biztostani nekik munkát, de a vakoktól meg pénzt vesznek el! Engem felháborít!!!
2009. szept. 22. 20:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes, hogy a roma integráció most jut eszébe a kormánynak néhány hónappal a választások előtt. Ez biztos csak véletlen lehet. Szükség lenne, hogy a cigányokat valahogy ínégrajuk a társadalomba. Persze ez nem úgy ahogy az mszp eddig tette. Az a pénz amit erre költöttek az ott van Zuschiéknál és Kolompár Orbán és családjánál.
2009. szept. 22. 21:15
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

mert a társadalom igenis kirekeszti a cigányokat

ha rendes legális munkából élő romát is leszólják megverik stb akkor az tényleg gáz

ergo a én azt mondom a kedves neonáció hungarista stb csoportosulások a drága előidézői az egyik legnagyobb pénzpocsékolásnak

minden etnikai csoportot ezektől kell védeni és ez rohadt nagy pénz

ps1: nem tom miért lenne megszégyenítőbb az h cigány mint az h roma (elnézést de ez most így felmerült bennem)

ps2: nemvagyok cigány nem is rajongok a értük de azért a normális fajta mégis megérdemelne vmi emberi bánásmódot - szerintem

ps3: jöhet a lepontozás...

2009. szept. 22. 21:19
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Én nem nagyon hallok olyat, hogy dolgos normális cigányokat bántottak volna csak azért mert...

Ha van 1-2 ilyen, akkor arról 2 hétig megy a jajjveszékelés!

Viszont egyre gyakoribb, hogy büdös Magyar kiáltásokkal vernek félholtra embereket. Na ezen persze nem harsog a média.

Tudom, szélsőséges neonáci lettem ezzel a kijelentésemmel. Lehet lepontozni!

2009. szept. 22. 21:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
ez igaz sztem elég nagy f***ság mert pl. anyám egyedül nevel minket (kevés pénz,3gyerek) és most hogy a munkáltatótól megvonják a fizetés támogatást hát jóégtudja mi lesz... de sztem inkább több támoggatást kéne adni, nem megvonni
2009. szept. 22. 21:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok biztos abban,h tényleg olyan jó ötletnek tartják a cigány diplomások ezt a lehetőséget.Először is aki tanult és eljutott valahova,az az esetek nagy részében úgy tette,h egyszerűen kivált abból a rétegből,mert eléggé köztudott,h náluk nem presztízs tanultnak lenni,sőt,visszahúzzák aki megpróbálja.

Másodszor,aki megkapja ezt az állást,magára süt egy C betűt,ami le nem jön róla többet,utálni fogják a munkahelyén,mert magyarokat nem vesznek fel a létszámstop miatt de őt bezzeg igen,és utálni fogja a saját fajtája,mert jutott valamire.

Valaki kért linket a vakook szövetségétől elvont pénzről:

[link]

Ez nem a kuruc,egy szava nem lehet senkinek.:)Egyébként elképesztőnek tartom.Ha jól tudom, a mozgáskorlátozottaktól is vesznek el pénzt,hihetetlen,h ugyanakkor az ember olvassa azokat az elképesztő végkielégítéseket,meg titoktartási pénzeket,meg hasonlókat,amikre azért futja.

2009. szept. 22. 21:42
 16/21 anonim ***** válasza:
88%

21.19:a fiam barátja az oviban egy cigány kisfiú.Normális család,dolgoznak,rendesen élnek,törődnek a gyerekkel,már előre tervezik az iskolázását.Semmi bajom ezzel a barátsággal,meg sem fordult a fejemben,h bármit tegyek ellene.

Akikkel bajom van,azok cigány módra élnek,párszor már "véletlenül" előkerültek tőlük a holmijaink-gyanítom azért,mert méretben nem voltak jók-, egy vacak lepedőt nem tudnak a gyereknek behozni,a gyerek verekszik,stb...

A normális életet élő,beilleszkedett cigányokkal senkinek nincsen baja,csak saját népüknek,lásd Galgagyörköt,ahol a Gárda mentett ki három cigány családot a cigányok bosszúja elől,mert az volt a bűnük,h beilleszkedtek,dolgoztak,rendesen éltek...

2009. szept. 22. 22:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem értem, hogy miért érdeke a kormánynak, hogy ennyire támogatja a cigányokat... talán így akarják kiírtani a magyarságot? a munkanélküli cigánybűnözőknek 10 gyerekük van, míg a becsületes dolgozó magyar nem mer 2gyereket válalni mert nincs anyagi háttere, nem felháborító?
2009. szept. 23. 00:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

„koordinálás nélkül marad az akadálymentesítési tanácsadás,” idézet

[link]

A 20.21 es vagyok.

Leírtam világosan hogy mire is megy ki a játék.

Sajnos nem tudtok gondolkodni, úgy ahogy ez a banda teszi.

Én világ életemben üzleteltem, sokszor zsidókkal és csak is annak köszönhetem hogy még talpon vagyok, hogy a másik agyával is képes vagyok gondolkodni.

Jól mutatja a pontozás, hogy szellemi állapotok uralkodnak az országban.

Még észre sem veszitek, hogy mi is a lényege, sőt nem is olvastok utána a gondolkodásról nem is beszélve. Ha a működés finanszírozását ellehetetlenítik, akkor a kapcsolt teljesítési fejlesztésű pénzeket sem kell leosztani, ami csak az akadálymentesítés esetén 2 milliárt FT.

És a többi? Ez az igazi ok a többi meg csak gumicsont. Szóval nem csak az a 160millió maradna kampányolni a cigányok irányában, hanem sokkal több.

2009. szept. 23. 07:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Komolyan nem értem, hogy miért érdeke a kormánynak,"

Mert annyi hülyeséget csináltak hogy aki tud gondolkodni és nem "minden mindegy csak az MSZP még ha éhen halok is"

azokon kívül csak a cigányok jelenthetnek szvazatokat.

Eddig az SZDSZ vette meg őket, de ma már az MSZP akarja átvenni a mikulás szerepét.

Csikorognak a fogak minden % . ért, ennyi!

2009. szept. 23. 07:40
 20/21 A kérdező kommentje:

UTOLSÓ!

Ebben igazad van! A szavazatok miatt, mert a cigik elmennek szavazni, s ez akár 5 %-ot is jelenthet.

A cigik MO-n 600 ezren vannak, abból legalább 300 ezer fiatalkorú, akiknek gyerekeik lesznek, mellesleg nem is kevés, ezeknek is gyerekek, és így tovább

2030-ra milyen jövöt jósoltok?

A parlamentben ez lesz a kérdés:

HÁT OLDJUK MÁÁ MEG EZT A MAGYAR KíRDíST...

2009. szept. 23. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!