Mit szóltok ahhoz h a romákat akarják támogatni, de a fogyatékosoktól meg elveszik a pénzt?
mert a társadalom igenis kirekeszti a cigányokat
ha rendes legális munkából élő romát is leszólják megverik stb akkor az tényleg gáz
ergo a én azt mondom a kedves neonáció hungarista stb csoportosulások a drága előidézői az egyik legnagyobb pénzpocsékolásnak
minden etnikai csoportot ezektől kell védeni és ez rohadt nagy pénz
ps1: nem tom miért lenne megszégyenítőbb az h cigány mint az h roma (elnézést de ez most így felmerült bennem)
ps2: nemvagyok cigány nem is rajongok a értük de azért a normális fajta mégis megérdemelne vmi emberi bánásmódot - szerintem
ps3: jöhet a lepontozás...
Én nem nagyon hallok olyat, hogy dolgos normális cigányokat bántottak volna csak azért mert...
Ha van 1-2 ilyen, akkor arról 2 hétig megy a jajjveszékelés!
Viszont egyre gyakoribb, hogy büdös Magyar kiáltásokkal vernek félholtra embereket. Na ezen persze nem harsog a média.
Tudom, szélsőséges neonáci lettem ezzel a kijelentésemmel. Lehet lepontozni!
Én nem vagyok biztos abban,h tényleg olyan jó ötletnek tartják a cigány diplomások ezt a lehetőséget.Először is aki tanult és eljutott valahova,az az esetek nagy részében úgy tette,h egyszerűen kivált abból a rétegből,mert eléggé köztudott,h náluk nem presztízs tanultnak lenni,sőt,visszahúzzák aki megpróbálja.
Másodszor,aki megkapja ezt az állást,magára süt egy C betűt,ami le nem jön róla többet,utálni fogják a munkahelyén,mert magyarokat nem vesznek fel a létszámstop miatt de őt bezzeg igen,és utálni fogja a saját fajtája,mert jutott valamire.
Valaki kért linket a vakook szövetségétől elvont pénzről:
Ez nem a kuruc,egy szava nem lehet senkinek.:)Egyébként elképesztőnek tartom.Ha jól tudom, a mozgáskorlátozottaktól is vesznek el pénzt,hihetetlen,h ugyanakkor az ember olvassa azokat az elképesztő végkielégítéseket,meg titoktartási pénzeket,meg hasonlókat,amikre azért futja.
21.19:a fiam barátja az oviban egy cigány kisfiú.Normális család,dolgoznak,rendesen élnek,törődnek a gyerekkel,már előre tervezik az iskolázását.Semmi bajom ezzel a barátsággal,meg sem fordult a fejemben,h bármit tegyek ellene.
Akikkel bajom van,azok cigány módra élnek,párszor már "véletlenül" előkerültek tőlük a holmijaink-gyanítom azért,mert méretben nem voltak jók-, egy vacak lepedőt nem tudnak a gyereknek behozni,a gyerek verekszik,stb...
A normális életet élő,beilleszkedett cigányokkal senkinek nincsen baja,csak saját népüknek,lásd Galgagyörköt,ahol a Gárda mentett ki három cigány családot a cigányok bosszúja elől,mert az volt a bűnük,h beilleszkedtek,dolgoztak,rendesen éltek...
„koordinálás nélkül marad az akadálymentesítési tanácsadás,” idézet
A 20.21 es vagyok.
Leírtam világosan hogy mire is megy ki a játék.
Sajnos nem tudtok gondolkodni, úgy ahogy ez a banda teszi.
Én világ életemben üzleteltem, sokszor zsidókkal és csak is annak köszönhetem hogy még talpon vagyok, hogy a másik agyával is képes vagyok gondolkodni.
Jól mutatja a pontozás, hogy szellemi állapotok uralkodnak az országban.
Még észre sem veszitek, hogy mi is a lényege, sőt nem is olvastok utána a gondolkodásról nem is beszélve. Ha a működés finanszírozását ellehetetlenítik, akkor a kapcsolt teljesítési fejlesztésű pénzeket sem kell leosztani, ami csak az akadálymentesítés esetén 2 milliárt FT.
És a többi? Ez az igazi ok a többi meg csak gumicsont. Szóval nem csak az a 160millió maradna kampányolni a cigányok irányában, hanem sokkal több.
"Komolyan nem értem, hogy miért érdeke a kormánynak,"
Mert annyi hülyeséget csináltak hogy aki tud gondolkodni és nem "minden mindegy csak az MSZP még ha éhen halok is"
azokon kívül csak a cigányok jelenthetnek szvazatokat.
Eddig az SZDSZ vette meg őket, de ma már az MSZP akarja átvenni a mikulás szerepét.
Csikorognak a fogak minden % . ért, ennyi!
UTOLSÓ!
Ebben igazad van! A szavazatok miatt, mert a cigik elmennek szavazni, s ez akár 5 %-ot is jelenthet.
A cigik MO-n 600 ezren vannak, abból legalább 300 ezer fiatalkorú, akiknek gyerekeik lesznek, mellesleg nem is kevés, ezeknek is gyerekek, és így tovább
2030-ra milyen jövöt jósoltok?
A parlamentben ez lesz a kérdés:
HÁT OLDJUK MÁÁ MEG EZT A MAGYAR KíRDíST...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!