Az LMP-nek mért kell támogatni a cigányokat Gyöngyöspatán?
Akár tetszik az embereknek, akár nem, én úgy látom, hogy az egészet a Jobbik kezdte. Vagyis a Jobbikhoz köthető szervezet azzal, hogy ott gyakorlatoztak. Tudták, hogy a cigányoknak nem fog tetszeni, és gond lesz. Ezáltal maguk provokálták a bajt, persze részben érthető is, mert rávilágítottak, milyen állapotok vannak egyes helyeken, és a közbiztonság mennyire rossz. Viszont egy ilyen helyzetben az LMP-nek, mért kell még a cigányt védeni????? Mért kell még jobban adni alájuk a lovat????? Az LMP egyáltalán magyar párt?
Összességébe a Véderő akármi rámutatott arra, hogy mekkora gond van, és a kormány mennyire nem tudja kezelni a helyzetet, ez a Jobbiknak jó, de az LMP mért fokozza még a hangulatot ?
1. vagyok
Pont azért van ott az LMP amiért a Jobbik. szavazatokat szerezni.
A Jobbiknak jót tesz a sok gerjesztett cigánykonfliktus, az LMP-nek is jót tesz, mert aki a cigányokkal ellenszenvez inkább mint a jobbikosokkal, az az LMP-eknek "szurkol".
1. vagyok még,
LMP így cigány szavazatokat is tud így szerezni.
Szép kis provokáció, az ha az ember nem hagyja magát meglopni. Máskülönben megy a provokáció ott kezdődött, hogy egyesek dolgoznak és van valamijük?
A jobbik csak egy természetes reakció az emberek méltóságának megőrzésére. Vagy hagyjuk magunkat kirabolni, netán a munkánkkal megkeresett pénzünket olyanoknak kellene adni, akik cserébe semmit nem tennének?
Persze, de el kell ismerni, néha több szélsőjobb oldali szervezet szándékosan gerjeszti a hangulatot, aminek az a vége, hogy 4 embert az orkok majdnem halálra vertek. Lehet amúgy is megtörtént volna (sajnos), de sokak szerint ez bosszú volt azért, ami pár nappal előbb történt.
Én is jobboldal felé húzok elég erősen, de néha azt kell látnom, hogy a Jobbik is amit csinál lehet jó ötlet, csak nem számol a következményekkel.
De azt még mindig nem értem, hogy az LMP mit keresett ott! :D Szavazatokat gyűjteni, hát a ....... ..... ket :)
Mert az LMP-sek azt hiszik, ha próbálják védeni a cigányokat, azzal szereznek néhány roma szavazót.
Csak azt nem tudják, hogy a cigányok másképp működnek. 3 év múlva arra fognak szavazni, aki a legtöbbet ígéri a zsebükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!