A magyar baloldali liberálisok mikor fogják beismerni, h egy kalap sz*rt nem ér a cigánykérdéssel kapcsolatos politikájuk és ők tehetnek arról, h idáig fajult a helyzet?
Lehetőséget kaptak, h kipróbálják magukat, h bizonyítsanak.
Erre kezdésnek a fejüket a homokba dugták, majd elkezdték a segélyt világba osztani meg mindenféle pozitív diszkriminációs törvényt, rendelkezést hozni, aminek egyértelműen az az eredménye, h szarnak bele a cigányok és élősködnek.
Mielőtt elkezdődne az okoskodás, annyit mondok "Kanada"
Rem ezzel le is zártam a még meg nem kezdett vitát arról, h a cigányok mekkora "áldozatok" és a csúf magyarok tehetnek mindenről.
Szal a poénkodást hagyjuk...
Nem fogják beismerni.
Az MSZP?Hogy is ne , arról híresek hogy beismernek ilyen dolgokat.
Soha!
És sajnos a vadabbja, pontosan ezért nem látja át hogy ma már sajnos szocializálódási probléma elsősorban, ami aszerint kell kezelni. Ugyanis ha a szocializálódási problémát megállapítjuk, egyből meg áll a felelősségük.
4
De ezekkel a módszerekkel , semmit nem érnek el , semmi felzárkózást.Azért , mert nincs motiváció ,nincs visszatartó erő.
Jóval szigorúbb módszerekkel lehetne belőlük csak embert faragni.
Igazán liberális párt még egyáltalán nem létezik Magyarországon.
Az MSZP-nek köze nincs kb a liberalizmushoz...
A "problémát" pedig ezzel és az ehhez hasonló kérdésekkel továbbra is ott látom, hogy külön kiemeli, hogy a cigányok így a cigányok úgy.
Miért kell faji alapon megítélni egy csoportot?
A bűnözést úgy ahogy van fel kell számolni, nem csak az oly közkedvelt cigány bűnözést takaró dolgot, hanem MINDET.
7. Miért kell faji alapon ítélni?
Volt amikor nem ítéltem , aztán amilyen agymosott liberális voltam, volt amikor csak az egyén számított , jól rá is fáztam vele.
Soha nem bízok meg cigányokban és nem is fogok.
Támogatom a teljes szegregációt.
"Miért kell faji alapon megítélni egy csoportot?"
Ha egy cigánysoron gyakorlatilag nincs olyan család ahol valamelyik rokon ne ült volna a sitten, és a magyarországi cigányok hihetetlenül nagy száma bűnöző, akkor ezt hogy lehetne megfogalmazni? A magyar állampolgárok bűnözők, vagy a cigányok bűnöznek? Ha magyar állampolgárokat írunk, az személy szerint engem sért, mert én is az vagyok, de nincs egyetlen kihágásom sem. Szerintem bőven helytálló, hogy a cigány képesség döntő hányada bűnöző. A liberálisok pedig soha de soha nem fogják beismerni, hogy az elképzeléseik nem csak itthon, de sehol máshol nem működnek. Harcuk értelmetlen és szánalmas.
Az a baj, h nem vágod miről beszélsz.
A cigánysággal az a baj, h nem csak h bűnöz, de lusta is egyben.
Mutass egy országot, ahonnan nem hajintották ki őket???!!!
Egyébként tényleg kész vicc, h a "értelmiségi" libsik nem veszik észre, h full hülyének nézi őket mindenki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!