Hova lett a 3000 milliárdnyi ellopott (vagy esetleg nem ellopott) MNYP vagyon?
Annyi találgatás van ezzel kapcsolatban, de mi az igazság?
Vagy senki nem tudja? Elnyelte a föld?

"Adósságot fizettünk vissza belőle"
Az összeset? Az lehetetlen.
"még mindig azok irányítják az országot"?
Kik?

Egy része még megvan, egy részéből adósságot törlesztettünk, egy részét pedig eltőzsdéztük.
Szóval lassan jönnek a lakossági betétek, hogy legyen mit eltőzsdézni és legyen miből focistadionokat építeni.

Ember!
Az nem kp volt, illetve a nagy része nem.
Államkötvényekbe volt elhelyezve amit egyszerűen megsemmisített "széttépet" a kormány.
A maradék ami kp ben rendelkezésre állt kb 1100milliárd az meg ment az államadósság csökkentésére. Szerencsére.

"Ezzel tömködik be a lyukakat, amiket a Fidesz hozzá nem értő gazdaságpolitikája okozott."
Ezzel a hozzá nem értő tömködéssel tavaly tizenéve nem látott hiányt hoztak össze. Persze vehetnénk fel továbbra is ész nélkül a hiteleket, hogy te most még pár évig Marciként éljél Hevesen, de ezzel csak tolod tovább a problémát, amíg végre kezelhetetlen méretűre nem nő, hogy egy jó nagy pofára eséssel (államcsőd) még kenyérre és vízre se jusson.

"amíg végre kezelhetetlen méretűre nem nő"
Ja, hogy most kezelhető? Akkor már én se vagyok szomorú. :(

"Ja, hogy most kezelhető?"
Jelenleg stagnál, bár igaz még tart az MNYP államosítás hatása. Az, hogy tartható -e vagy nem az pedig kiderül, amint tendenciaszerűen elkezd nőni vagy csökkenni. Majd meglátjuk, én is kíváncsian várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!