Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs a parlamentben...

Miért nincs a parlamentben egy teljesen közép párt aki nem baloldali és nem jobboldali, közepesen liberális és közepesen konzervatív?

Figyelt kérdés
Szerintem egy ilyen párt tenne jót ennek az országnak.
2013. ápr. 7. 23:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg nem az ideológia a fontos, hanem hogy mit tenne...!
2013. ápr. 7. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen, igazából tényleg ez lenne a lényeg...

A párt beállítottsága tényleg nem borítékolná még azt, hogy tesz is valami jót, ha kormányra kerül. Kompetencia legyen, a politikai spektrumon való elhelyezkedés (ami Magyarországon már nem is annyira egyértelmű) csak utána kellene, hogy jöjjön.

2013. ápr. 7. 23:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert ami se nem hús,se nem hal,azrövid ideig élvezhető...
2013. ápr. 7. 23:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Az hogy minek nevezi magát egy párt az lényegtelen , szerintem.

A lényeg az ,hogy csak a népe jólétét , biztonságát , fennmaradását szolgálja.

Akár lehet baloldali , jobboldali vagy nemzeti radikális is , csak legyen a népéért.

2013. ápr. 7. 23:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert mindenki változásokat akar, nem egyensúlyt.
2013. ápr. 8. 00:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Az embereknek nem a kooperatív, liberális pártok kellenek, hanem a szigorú ideológiákat hirdetok.

Magyarországon a középpártok nem kormaányzásra valóak, mert nem nottunk még fel hozzá, hogy megszavazzuk a szabadelvu partokat. Ezek koalícióra valóak, hogy kicsik maradjanak és ne rombolják a nagy pártok (koalíciós partner) ideológiáját.

Egyszeruen azt kell adni a plebsnek, amit vár. Liberális, intelligens pártokat viszont nem vár.

2013. ápr. 8. 00:09
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Liberális, meg intelligens? Így együtt? Talán inkább liberális, meg vérszívó. Deviáns, felforgató, nagytőke párti, bűnözés párti, cigányokat segélyező/szaporító képmutató csürhe.

Volt már része ennek a szerencsétlen népnek belőlük, ha mond neked valamit az Szdsz nevű förmedvény. Akkorsem hiányoztak, most sem hiányoznak. Akkor menne jól ennek az országnak, ha nemcsak a parlamentből tűnnének el, hanem az országból is, de méginkább a világból is, de végleg.

2013. ápr. 8. 00:50
 8/11 anonim ***** válasza:
miért lenne fontosabb az hogy milyen szagú, mint hogy MIT TESZ?
2013. ápr. 8. 08:57
 9/11 zabmester ***** válasza:

Lehet, hogy létezik ilyen párt, csak nincs bent a parlamentben. Miért? Mert nem kaptak annyi szavazatot, hogy bejussanak. Valószínűleg az sem jött össze, hogy a választásokon el tudjanak indulni. Legalább is én nem találkoztam ilyen párttal, de attól még persze létezhet.

Egyébként javítsatok ki, ha tévednék, de anno a Centrum Párt nem éppen valami ilyesminek mondta magát? Még eléggé tini voltam, amikor ők képbe kerültek, nem nagyon emlékszem már.

2013. ápr. 8. 09:05
 10/11 anonim ***** válasza:

A politikának már rég semmi köze semmilyen eszméhez vagy irányvonalhoz. A politika csak a hatalomról szól. A hatalom megszerzésérő és megtartásáról. A hatalom pedig egyenlő a pénzzel.

Úgyhogy tök mindegy, hogy milen 19. századi helymeghatározást alkalmaznak magukra, semmit sem jelent.

2013. ápr. 8. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!