Magyar Motorosok Menete kontra Élet Menete. Véleményed?
Nem minden zsidó olyan, hogy csak a pénz érdekli őket. Ugyanúgy, ahogy nem lehet minden magyart generalizálni, nem mondhatod minden zsidóra sem, hogy egyforma.
Ők, akik ott vonaglanak, azok ilyenek. De ugyanígy nem minden homoszexuális olyan, mint akik vonulgatnak a Nagykörúton. Általában nem a legértelmesebbek szoktak így vonulgatni.
Mindenkinek aki részt vett ebben, jól jött az a pénz, amit ebből ki lehetett szivattyúzni. Jól jött a politikusoknak, mert kis propaganda volt és gondolom volt mit zsebre is tenni innen onnan. Jó volt a rendőrségnek, mert ők is tehettek zsebre némi júdáspénzt. Aztán jó volt persze a túlélőknek és a motorosoknak, mert szerepelhettek egy jót (és akkor még a fizetett provokátorokról semmit nem is tudunk).
" ha ilyenek a magyarok, komolyan mondom, nem szeretnék itt élni! az meg hogy fogy magyarország, szerintem nem az Élet menete hibája....."
El lehet menni, itt lehet bennünket hagyni!
Nem semmi emberek vannak itt.
# 22 voltam és pár hsz-szel fentebb odaírtam, hogy zsidó vagyok, kaptam 100%-ot. Most hogy már nem írtam oda, 0%. Nem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!