Magyar Motorosok Menete kontra Élet Menete. Véleményed?
"A "rettegők" tudomásul vehetnék, hogy Magyarországon sokkal fontosabb tennivaló is akad, mint mondjuk a csapból is folyó "élet menete""
Például körbemotorozni a várost?
"Például körbemotorozni a várost?"
Szerintem az ország rendbetétele elsődleges dolog. Ilyen hülyeségeken nem ráérnénk utána is agyaskodni?
Mind a két banda hirdet,vonul szónokol.És szeretnék megenni egymást.Pedig családiasan is emlékezhetnének, nem félvilágra szólóan ajvékolni ,meg zúgatni.
senki nem kérte, h jöjjenek a motorosok. Családiasan lehetett volna megemlékezni, meg is lett volna, de jönnek ezek a gyökerek.. ŐK nem engedik, hogy CSALÁDIAS legyen ez a megemlékezés. itt senki nem ajvékol, csak szerettünk volna nyugodtan megemlékezni... de persze, ezt is el kell rontani! Ők arra emlékeznek hogy mennyi embert öltek meg... szép, mondhatom! és ezek "hirdetik" magukat magyaroknak! ha ilyenek a magyarok, komolyan mondom, nem szeretnék itt élni! az meg hogy fogy magyarország, szerintem nem az Élet menete hibája.....
Zsidó vagyok és én azt mondom kedves előző, hogy ha nem tetszik el lehet menni. Most hallottam először erről a díszzsidók által meghirdetett "élet menete" című gittparádéról, meg a rákontrázó, turbóturulok által meghirdetett "adj gázt" nevű innovatív ebédelésnek.
Nem tudom minek kell szítani folyton a feszültséget, meg feltűnősködni. Hetente van holokauszt emléknap, meg ilyen-olyan emléknap; engem meg nem érdekel. Az ország egyre mélyebbre süllyed, aztán lapátolni kell a milliókat arra, hogy akiknek feltűnési viszketegségük van, védhessék őket a rendőrök.
Érdekes, hogy én képes voltam arra a szintre eljutni, hogy felismerjem; mi mindannyian testvérek vagyunk ezen a bolygón és az ilyen hülye marakodások illetve értelmetlen provokációk soha nem fogják előrébb vinni a világ dolgait. Tolerancia kedves testvéreim. Azt kéne tanulnotok. Aztán utána vonulgatni, ha van is értelme.
17. Nem is a hozzá hasonlókat utálják.
Hanem pont azokat akikről beszélsz ,akik a feszültséget szítják.
Valóban , itt mindenki retteg ,vannak akik a zsidóktól rettegnek a zsidók meg azoktól rettegnek.
Semmi bajom nem lenne az ÉM-vel, ha nem egy Izrael szimpátiatüntetés, hanem egy tényleges emlékezés lenne erről a szomorú rendezvényről. Amennyiben a motorosok tavaly is megtartották ezt a rendezvényt bármiféle baj nélkül, nem értem, most miért ne lehetne... Ma érintettem az ÉM-t cangával, láttam a Mazsihisz elnökét, meg egy csomó idősebb nénit izraeli zászlót osztogatva.
Az emlékezés ma a legjobb biznisz, emlékezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!