Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is az Orbán...

Szerintetek is az Orbán Viktor által vezetett Fidesz diktatúrát csinál?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 15:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
8-as, csak hogy kicsit érezd a különbséget a keleti blokk és az EU között, hogy most az a félő, hogy esetleg az EU "kivonul" az országból, anno meg az volt félő, hogy a szovjetek esetleg BEVONULNAK az országba.
2013. ápr. 5. 16:41
 12/25 anonim ***** válasza:
66%

Azért milyen érdekes, hogy egyesek mennyire istenítik Orbánt.. Pl itt is, egy rossz gondolat ellene és rögtön megy a nulláig lepontozás. Nem bírják a kritikát, ha a "mindenható-szent-viktor" a célpont.

Mellesleg nem azzal lenne a baj, ha "diktatúra" lenne, hanem ha tökfej irányítaná azt a diktatúrát.

Az embereknek kell a határozott vezetés, és terelni kell őket, de amikor egy flepnis barom kezében a pásztorbot, abból sül ki a sok rossz.

2013. ápr. 5. 16:44
 13/25 anonim ***** válasza:
33%

nem tduom 63% lehet nem egy világban élünk ... lehet te is felébredsz majd egyszer.

Ha túl sok atv-t néz az ember, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy mindenhol a vezért látja, de szerencsére lehet válogatni, hogy mivel tömi a fejét nap mint nap az ember..

2013. ápr. 5. 16:44
 14/25 anonim ***** válasza:
16%
nem tudom kinek nagyobb érdeke, hogy a gazdasági unióban közösködjünk ... A magyaroszágnyi mérető külföldi multiknak, hogy elvesztik a piacot vagy a olcsó munkaerőt vagy attól kell félnünk, hogy le kell mondanunk a német fizetésekről ... pedig már olyan közel vagyunk hozzá.
2013. ápr. 5. 16:50
 15/25 anonim ***** válasza:
5%
én kíváncsian várom, hogy a brics helyre tegye az imf-et, valamint amerikát és európát!
2013. ápr. 5. 16:51
 16/25 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudok kibékülni ezzel a kétharmados többséggel! Mellesleg nem vagyok ATV-és se! De hogy amit akar a fidesz ha jó ha nem akkor is megfogják szavazni hiába az ellenzék, mert sokkal többen vannak!
2013. ápr. 5. 17:04
 17/25 anonim ***** válasza:
47%
ugyanmár, csak az számít diktatúrának ahol semmit sem szabad? most is diktatúra van, mivel csak is az lehet, amit ők akarnak. más nem szólhat bele a döntésükbe, mivel kétharmaduk van.
2013. ápr. 5. 17:12
 18/25 anonim ***** válasza:
18%
Ezek szerint ez Bajnai is diktátor volt? őt se választotta meg nép!
2013. ápr. 5. 17:17
 19/25 Vadkan01 ***** válasza:
73%
Orbán kevés ehhez, nem sokára úgyis megkapja a büntetését.
2013. ápr. 5. 17:42
 20/25 anonim ***** válasza:
53%

A diktatúrában nincsenek szabad, tisztességes választások.

Jövőre lesz a demokrácia legfontosabb eseménye.

Valószínű a baloldal elveszíti a választást és szerintem megkérdőjelezik majd a választások tisztaságát is.

Elvileg ezért vannak a független, külföldi megfigyelők, de ezt is meg lehet kérdőjelezni, hogy valójában mennyire "függetlenek", valahonnan ők is kapják a fizetést.

Azért remélem nem fognak nagyon eldurvulni a választás utáni események, szerintem ez senkinek sem érdeke.

2013. ápr. 5. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!