Orbán Viktor fiskális politikájának terveihez mit mondhatott Jose Manuel Barrosó, hogy rögtön tudják tartani az előző kormány által kitűzött 3,8 százalékos hiánycélt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 22:45
1/9 anonim válasza:
Azt, hogy tartani kell, és kész. Ennyi elég. Ha nem tartják be az utasítást, Magyarország 24 órán belül összeomlik, finanszírozhatatlanná válik. Sajnos itt tartunk.
3/9 anonim válasza:
Orbán állítólag tajtékzott a dühtől, amikor Barroso helyrerakta, addig ugyanis teljesen meg volt győződve róla, hogy az államháztartás kontójára játszhatja majd a mikulást, és a végén ráfoghatja a nyuszira. Úgyhogy az évekig érlelt terv múlt csütörtökön egyetlen perc alatt bukott, jöhet a B-variáns, főzzetek pálinkát, halleluja :)
4/9 anonim válasza:
WTF = adjatok már valami olvashatót erről, nem vagyok lexikon.
6/9 anonim válasza:
hát ebből is látszik, hogy orbán és a fidesz is csak a globális pénzügyi hatalom bábja...
7/9 anonim válasza:
Mégis mit várt Orbán? Világosan meg lett mondva hogy tartani kell a hiánycélt.Nem is a Fidesz kormányoz, hanem az EU meg IMF
Valami ilyesmi lehetett:
OV : Adócsökkentést akarok, ezért 6-7% hiány is lehet
JMB: OMG WTF ! BULLSHIT Fukk you !
OV: Oké.Akkor tartjuk a 3,8%ot
8/9 anonim válasza:
Másik változat:
OV: Komoly hiány lehet!
JMB: u fuckin with me?
OV: kb 5%?
JMB: 2%?
OV: 4%?
JMB: 3.8% no more, we will transport your country into south america
OV: Hjajj, nem lesz adócsökkentés, az is biztos már... xD
Na, bocs hogy kicsit koppintottam, de megfogott az ihlet.
9/9 anonim válasza:
Csak itt az a gond, hogy nem a Barroso kapott 2/3-ot tőlünk. Nem értem, miért szól bele a kormány belügyébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!