MSZMP tagja voltam, most Jobbikos vagyok. Jó ez így?
Szegény családból jöttem, mindenki munkás nálunk.
Ahhoz, hogy a rendszerváltás elott munkát adjanak, kellett, hogy párttag legyek. Hittem a kommunizmusban, mai napig hiszek benne.
Ùgy látom, hogy a JObbik az egyetlen párt, aki megvet mindenkit, aki tokés, aki nyugati, aki jobb mint mi, és támogatja a szegényeket, mondhatni a proletárokat.
Viszont, itt van a nagy probléma, hogy jobboldali a jobbik, én meg baloldali vagyok.
Jó, hogy támogatom, nem furcsa?
"a JObbik az egyetlen párt, aki megvet mindenkit, aki tokés, aki nyugati, aki jobb mint mi"
na remélem ezt is olvassa az a Jobbik mellett kampányoló "egyetemista" a másik kérdésből.
"Viszont, itt van a nagy probléma, hogy jobboldali a jobbik, én meg baloldali vagyok. "
Nyugodj meg, nincs semmi probléma, a Jobbik csak retorikájában jobboldali, egyébként egy szélsőbaloldali, antiglobalista, kommunista párt.
Végülis mindkettő ott államosítana ahol tudna, és megszorngatná az imperalisták, tőkések golyóit.
A kisebbségi komplexus meg külön plusszpont.
Ideális Jobbikos leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!