200 diplomás cigány?
Akkor tisztázzuk...
Vannak a cigányok, ők általában (a mi értékrendünk szerint is) normálisan élnek. És büszkék arra hogy cigányok, valamint kikérik maguknak ha valaki romának titulálja őket...
És hát vannak a romák. Ők azok akik csak pénzt és hatalmat akarnak ezzel.
Az utóbbi időben elég sok romát átrugdostak az egyetemeken persze jórészt semmit nem érő diplomákkal...
Tehát szerintem nem a létszámmal van gond, hanem (a "pozitív diszkrimináción" kívül) hogy ismét betesznek munkára képtelen emberkéket oda (is).
A cigány munkára mindenhol van kereslet, és meg is fizetik...
Csak a legtöbb (ezek a romák) nem is akar dolgozni (úgy tesz amíg felveszik, majd 3-4 nap után jókora értékben lop).
Czeizel Endre egy könyvében olvastam, hogy már ott a bibi, hogy a cigány gyerekek kb. 8 éves korukban lesznek iskolaérettek. Belekényszerítik a kudarcba, hogy lenne kedve tanulni, mikor az első két évben azt sem tudja mi a fene folyik körülötte.
A másik: Nehéz kiszakadni a putriból. hiába látja mi lehetne, ha mindennap a putriba megy haza.
Mióta anyuka vagyok, látom, hogy a tiszta lappal induló csecsemő élete a szülőn múlik.
Szóval egyetértek, hogy végeláthatatlan az integrálódásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!