Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 200 diplomás cigány?

200 diplomás cigány?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 08:56
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
84%

Álmodoznak... és úgy állítják be, mintha a magyarok hibája lenne, hogy a cigányok a tanulás helyett a bűnözést választják.

Amúgy meg kettőt! Kettőt mutassanak nekem, aki egyáltalán AKAR TANULNI! :) A többi 198-at elengedem, úgyis sokáig tartana keresni XD

2009. szept. 20. 09:03
 2/42 anonim ***** válasza:
30%
Nem, 203. Egyébként mi a kérdés?
2009. szept. 20. 09:03
 3/42 anonim ***** válasza:
86%
Egyszerre soha... talán eddig a világtörténelemben összesen :D
2009. szept. 20. 09:04
 4/42 anonim ***** válasza:
91%
Gimiben volt osztálytársam: Ő tanulni AKART. És nem tanulhatott,a szülei férjhez adták(olyan férfihez,akit addig mégcsak nem is látott),és gyerekeket kellett hogy szüljön.És tényleg tanulni akart.És tényleg okos volt.És tényleg szenvedett!Cigánynak se mindig jó lenni
2009. szept. 20. 09:21
 5/42 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem már bőven megvan a 200 diplomás roma, sőt jóval több is ! Az a baj, hogy ők már nem akarnak a népükhöz visszatérni. Ezt egy TV műsorban mondta egy roma gyógypedagógus, aki egyházi otthonban foglalkozik sérült roma gyerekekkel.
2009. szept. 20. 09:37
 6/42 anonim ***** válasza:
78%
Én még roma orvost is ismerek.Biztosan van 200 diplomás köztük,bár egyrészük a muzsikus cigányok közül került ki.
2009. szept. 20. 10:27
 7/42 anonim ***** válasza:
75%
Kedves Politikusok: a közszférában most rendeltek el létszámstopot, most meg el kell helyezni 200 diplomás cigányt. Nem lenne ezzel semmi baj, csak ez egy felesleges lépés. Ők a diplomával hamarabb el tudnak helyezkedni, mint azok, akik a cigánysoron munkára várnak. Sőt! Ezzel a lépéssel a cigányok között feszítik az amúgy is nagy feszültséget. Az egyik kap munkát a másik nem. Ez lenne a legjobb megoldás? nem,ez csak egy politikai pozitív diszkrimináció. Nem lesz ez így jó!!!!
2009. szept. 20. 10:49
 8/42 anonim ***** válasza:
90%
én elhiszem, h van annyi, ismerek legalább 10-et (ebből olyat aki egyetemen csoporttársam).... de azért sztem elég nagy szégyen, hogy az összes cigány közül 200 diplomás van... azért mutatja a színvonalukat.... ha tudnám, hogy egészen pontosan hány cigány van most M.o-n, egyből kiszámolnám, hány százalék az a 200...csak sajnos nem lehet tudni a pontos számukat
2009. szept. 20. 11:03
 9/42 anonim ***** válasza:
90%
mondjuk én a diplomás cigányt már nem tartom cigánynak... maximum cigány származásúnak...
2009. szept. 20. 11:05
 10/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Úgy érzem hogy egyfajta választási kényszer megoldást agyaltak ki, főleg azzal a céllal hogy az épp most végbemenő vagyonkimentés ne legyen annyira szem előtt.

Persze a cigányoknak is dobna némi gumicsontot.

Ha az integrációs feladatok ellátásához válogatnának ki diplomásokat, arra talán azt mondanám hogy van értelme. Mert megteremthetne egy hidat a magyar vállalkozók és a cigányok számunkra elvont kisebbsége között. Ennek jelei sincsenek mert szerkezeti kialakításokat kellene előbb megvalósítani, egy stratégia mentén ha valami hasznosat akarnak vele létrehozni. Vagy hagyományos szakmák képzése, azok gyakorlati működtetése, a termékeik értékesítése, oktatási rendszer speciális kialakítása, szoc kártyarendszer, helyi rendőrségben a szerepvállalás stb, de ilyenről szó nincs.

Szóval ismét egy felesleges ötletelés minden előkészület nélkül, ennyire telik sajnos, pedig pénz sem kell hozzá mert az Eu- s alapokból meg lehet valósítani.

Tehetségtelenek a vezetéshez, de ügyesen lopnak, szóval az általános.

2009. szept. 20. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!