Ha a Jobbik nem akar Izraeli Lakóparkokat állítólagos Izraeli menekültekkel, akkor mi a francért nem közvetít Izrael és Palesztina között?
Nem tekintik embernek, várj Hitler nem ugyan ezt csinálta?
Hitler alacsonyabb rendűeknek tartotta a zsidókat és a cigányokat. Szlávokat meg rabszolgának.. Én zsidóknál egyszer se hallottam ilyet, nézd meg költőinket akik zsidó származással rendelkeztek, Radnóti , Karinthy, ők rendelkeztek keresztény barátokkal mint Kosztolányi vagy Ady.
"Én zsidóknál egyszer se hallottam ilyet, nézd meg költőinket akik zsidó származással rendelkeztek"
Hosszú a lista: a két Kertész, Spiró, Eszterházy és társaik: "a magyar genetikusan alattvaló", "röfög és zabálja a moslékot", "dúltkeblű mélymagyarok", "szarmagyarok" stb.
Pont azért van ellenérzés a zsidók iránt, mert a hangadóik magyarellenesek. Ez tény.
Radnóti, Karinthy, Gelléri Andor Endre Magyar Ellenes volt?ú
Paskai László aki zsidó származású Bíboros, ő is magyar ellenes?
Mélymagyarok az olyan náci karlendítő, Szálasi éljenző, homofób , táltos-keresztény nagy magyarok.
Én Európai Magyar-Lengyel vagyok.
"Mélymagyarok az olyan náci karlendítő, Szálasi éljenző, homofób , táltos-keresztény nagy magyarok.
Én Európai Magyar-Lengyel vagyok."
Te olyan sötét vagy, mint az éjszaka. Náci karlendítők a németek voltak. Szálasi hungarista volt, nem náci te f@sz.
Senki ne mutogassa a szexuális orientációját az utcán senkinek. Táltos-keresztény is neked elítélendő? Légyszíves húzzál akkor el oda, ahol szerinted békében élhetnél. Kérlek, csak ne itt ontsd magadból ezt a sok baromságot. Nem fogsz hiányozni senkinek.
Táltos Keresztény egy gúny név azokra akik szerint Jézus Parthus herceg volt.
Nem húzok el, középiskolában egy osztálytársam csinálta náci karlendítést nekem, aki eredetileg Skinhead volt.
Jaajjj, Jézus-Mária, egyik osztálytársad felemelte neked a karját. Nem gondoltál még arra, hogy könyvet írj belőle, esetleg pszichológushoz menjél, mert ekkora traumán csak azzal tudod magad túltenni?
Hülye vagy, érted? Hülye. Csak ennyi a baj. Keversz mindent mindennel, és rettegsz. Nem akarsz tényleg ebből a csúnya, antiszemita, rasszista országból elmenni? Gondold meg még egyszer ;)
Normális ha Horthy Rendszert akarják visszahozni kultúrába és oktatásba, s kádár-rendszert gazdaságba?
Szégyenteljes egy korszak volt mind a kettő, mert Horthy Rendszerben zsidó verés volt egyetemen, Baloldaliakat meg kizárták egyetemből lásd József Attila.
Kádár rendszer meg nyugati hitelek miatt bukott meg.
És az mit szóljon akinek több cigány a karját lendíti késsel a kezében?
És ha szerencsésen túlélte, akkor meg a zsidó bankár vinné el a házát.
És nincs a hatalmon egy kormány aki megvédené.
Már vártam hogy mikor rántod be a külhoni magyarokat, de az is melléfogás mert azok magyarok és ott és itt is otthon és itthon vannak. És nem is lehet összefüggést keresni köztük.
Ahhoz képest hogy nálunk olyan rasszizmus van, nem mi állunk háborúban vagy fegyverszünetben vagy haragban más népekkel, és nem bombázunk senkit sem, nem üldözünk el senkit sem a házából, a hadseregünk nem öl gyerekeket. Nem utál minket a fél világ, vagy még csak nem vagyunk tipikus bűnbakok sem, ha a te szemszögedből nézzük.
És csak egy komolyabb atrocitást mondj amit zsidó ellen követtek el mostanság itt azért mert zsidó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!