Izraelben nem jelent fenyegetést a szélsőjobboldali nacionalista kormány lehetősége?
"Mindenhol nyerhet szélsőjobb ahol megszavazzák."
Nálunk nem tudom, mi lenne... Szerintem azonnal feketelistára tennének minket.
"Azt mondod pacifista barátom, hogy rohanjuk le Izraelt mert kiáll a zsidókért?"
Ezt nem tudom, melyik válaszolónak szántad, ha nekem, akkor: félreértetted a kérdést. Ha valahol demokratikusan nyer xy, ELVILEG minden oké, én csak azt kérdeztem, hogy Izraelt ebben az esetben ugyanúgy szankciók érik majd? Fenyegetések Brüsszelből?
Vagy csak Magyarországon jelenti a demokrácia azonnali megszűnését, ha "túl" jobbos kormány alakul?:)
Nem tehetnének semmit ha mondjuk Németországban megszavaznák az NDP-t.
Mivel a nép akarta úgy ezért úgy kell lennie.
"Mivel a nép akarta úgy ezért úgy kell lennie."
:) Kivétel, ha szélsőjobboldalinak titulált párt nyerne. Akkor szerintem az igazságosztók Brüsszelből mély aggodalmukat fejeznék ki, és kiátkoznának.
Elég Orbánra gondolni. Őt is támadják a demokrácia leépítéséért, alkotmányos jogok beszüntetéséért, gondolom ő tehet arról is, hogy a Jobbik parlamentbe került.
Szerintem esélyes lenen egy offenzíva ellenünk, ha a Jobbik nyerne.
Nem Izraelben jelent fenyegetést - én sz@rok rá mit csinálnak - hanem a világra. Érdekes, hogy legutóbb is mikor a szélsőjobb kormányra került, a világ azért hallgatott sokáig, hogy ezek civilizáltak, lehet velük tárgyalni és majd engedünk egy picit, beérik ennyivel. Majd még egy picit, majd megint...stb ami elvezetett a világégéshez.
Érdekes, hogy akkor a zsidók a f@sz másik végén voltak, most ők csinálják ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!