Bajnai miért szervez tüntetést a fidesz székház elé? Miért pont húsvétkor?
Nekem azzal van bajom, hogy ünnepnapkor van ... Van ennek egy megmagyarázhatatlan szentsége, amit azért nem szokás átlépni . Én nem vagyok hívő, de vannak hagyományok, ez egy békés nyugodt ünnep ... miért kell politizálni?
Vannak olyan ünnepek, amikor forradalmat szabadságot munkát ünneplünk, akkor belefér az ilyesmi.
Azzal se értek egyet, hogy reklámnak használják ezt a köztéren lecsücsülök és elvisznek a rendőrök ... Benne vagyok a híradóban 2-3 percig még beszélhetek is magamról ... majd kifizetem az 50 ezret, mint valami hirdetési költséget.
Húsvéti politizálásból Orbán mutatott példát, amikor kitalálta, hogy húsvétkor kell életbe léptetni az új alaptörvényt, mert az Krisztus feltámadásához hasonlóan a nemzet feltámadását szimbolizálja. Tehát pont Orbán Viktor volt az aki keresztény ünnepeket átpolitizált.
De azzal, hogy Bajnait teszed ezért felelőssé már eleve hiteltelenné válik a kérdés is, mert erre semmi bizonyíték nincs azon túl hogy a hír tv bemondta.
Nem sikerült megmagyarázni, hogy miért kell pont ezen a hétvégén tüntetni, de ennek ellenére remélem nyugodt napunk lesz ...
Ha már szóba jött a hirtv, valóban nem független. A fidesz székház foglalója, rendszeresen felszólal a milla tüntetésein .
1. Nem Bajnai szervezi!
2. Húsvét vasárnap és hétfőn van! Szombaton nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!