Miért pont a Balaton köré építették a legjobb szórakozóhelyeket, diszkókat? Miért pont Siófok a nyár fővárosa?
Figyelt kérdés
Tudom, rengeteg turista, és német vendég van. Nyáron, Pénteken vagy szombaton, aki számít, az biztosan ide fog jönni szórakozni.
De akkor is szezonális, 2-3 hó és kész. Máshol egész évben üzemelhetne a hely.
Miért alakult ki mégis így?
2013. jan. 26. 16:06
2/13 anonim válasza:
Hát ja!Te hova tennéd? Duna part?Köszi én inkább nem megyek oda strandolni.Nincs kedvem elkapni valamit.
3/13 anonim válasza:
Dick Esmen, tudok jobbat: Budapest belvárosa! Nyáron is. Siófok hozzá képest egy lepusztult balkáni putri igénytelen emberekkel és zenével.
4/13 anonim válasza:
Hol üzemelhetne egész évben?Nyóckerben?Abban a 2-3 hónapban rengetegen mennek oda nyaralni.Nem hiába hívják "magyar tenger"-nek.
5/13 anonim válasza:
Kik járnak discoba? Itt a youtube és meghallgatod a zenét tolongás nélkül, szinte ingyen.
6/13 anonim válasza:
Mióta vannak Siófokon a legjobb szórakozóhelyek ?
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
A Rise Fm dj-k tényleg jók,de a Palace az egy hulladék.
A pesti Andersen kocsma az valóban jó :D
9/13 anonim válasza:
Andersenben akkora a tömeg hogy nem lehet elférni, és olyan ricsaj van hogy azt se hallom ha valaki okádik mellettem :D
10/13 anonim válasza:
Ha a kocsmáról van szó,akkor az tényleg ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!