Miért pont a Balaton köré építették a legjobb szórakozóhelyeket, diszkókat? Miért pont Siófok a nyár fővárosa?
Figyelt kérdés
Tudom, rengeteg turista, és német vendég van. Nyáron, Pénteken vagy szombaton, aki számít, az biztosan ide fog jönni szórakozni.
De akkor is szezonális, 2-3 hó és kész. Máshol egész évben üzemelhetne a hely.
Miért alakult ki mégis így?
2013. jan. 26. 16:06
11/13 anonim válasza:
Az Anderssen2 mióta sz@r hely? :D
Mi mindig ott szoktunk iszogatni és az egyik legjobb hely.
Kulturált és árban is tűrhető.Ott még sose volt balhé mikkor mi lent voltunk.De a morrisons viszont elvileg elég balhés hely.oda nem csak dísznek kellenek a kidobók.
12/13 anonim válasza:
A Morrisons's 2-be nagyon sokan vannak,ott mindig hering party van,ott még nem vtam,de ezt tudom.A Morrison's Ligetben igen,de az szimplán szar.
Andersenben sok egyetemista jár délelőtt is,meg hát 1-2 kur.va is biztos :(
13/13 anonim válasza:
Egyszerűen így van meg a hangulata. Vízpart, meleg, nyár, rengeteg ember. Pesten ez sokkaal kevésbé lenne hangulatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!