Mit szóltok a 2011-es népszámlálás előzetes eredményeihez?
Menjetek a fa*szomba, ez tuti nem igaz.
Csak Borsodban van annyi cigány, erről pofáztam, h el lesz csalva
"Menjetek a fa*szomba, ez tuti nem igaz.
Csak Borsodban van annyi cigány, erről pofáztam, h el lesz csalva"
Ez nem család, mert nem volt kötelező válaszolni arra a kérdésre, hogy ki milyen származású! Egyébként Magyarországon a cigányok száma a többi szomszédos országokhoz képest elenyésző. Leginkább az ország keleti felében vannak sokan, de nekik már úgyis mindegy, hiszen teljesen le van épülve az a régió.
Szerintem nem a nemzetiségek száma nőtt, hanem a nemzetiségi származás felvállalása kapott nagyobb teret, egy enyhébb fajta reasszimilációs jelenségkként.
Ettől még nem hiszem, hogy többen beszélnének németül.
A cigányság valódi száma pedig ennél biztosan nagyobb. Csak többen ismerik be. Hogy miért, azt nem tudom.
utolsóval egyetértek. 8,3 volt amúgy nem 8,5. Sajnos a 8,3 milliós szám elég kiábrándító önmagában is és akkor ha tovább megyünk, teszem fel a költői kérdést, vajon ebből a 8,3 millió "magyarból" hány cigány van...Szerintem ma Magyarországon van kb. 7-7,5 millió "tényleg" magyar, és további 1,5 millió cigány, vegyes házasságból származó fél cigány, arab, néger stb. Van egy 100-120 ezres zsidó származású réteg körülbelül és ennyi. De ha a statisztikát megnézitek, kb. 10 e izraelita vallású van csak. Ezek szerint sok zsidó nem tartja magát zsidónak, vagy le*arja a vallását ,ahogy mi keresztények többsége is. Érdekes statisztika, bár inkább szomorú. Ez az elmúlt 23 év "sikeres" politikának a rothadt gyümölcse.
Amúgy, nem hiszem hogy nagy titkot mondok, de a választásokon résztvevő számokból is kilehet indulni, bár itt már azért jóval pontatlanabbak az ezekből kiolvasható tippek. Pl. Jobbiknak van kb 1 millió szavazója, illetve volt a Fidesznek kb 3 millió akármennyi. Ez 4 millió. Az mszp-nek újabb 1 millió. Ez 5 millió, bár ezek kerekített, leegyszerűsített tippek, de nagyjából így volt, ja és 2010-es választásról van szó. Van egy jelentős réteg, akik úgy állnak a választásokhoz, mint az ateisták a valláshoz. Szerintem ők 2 millió körül lehetnek. Ez 7 millió. Ugye ma él itt kb 1,5 m cigány "honfitársunk" is. A maradék 500-700e emberke pedig eloszlik a kerekítések hibájából. És ne felejtsük el, hogy a cigók is szavaznak, bár szerintem a töredékük. Nem beszéltem az LMP, munkáspárt, kdnp és egyéb törpepártok szavazóiról, ők osztozhatnak azon a durván fél millió maradékon illetve az ingadozók és választani nem eljárók között.
Arra akartam kilyukadni, hogy ez a statisztika nem véletlen, itt szavazógépekről van szó, tehát nagyon is fontos a mocskos politikának hogy kik vannak többségben és kik nem gyarapodnak. Egyszerű politika az egész.
"Csak Borsodban van annyi cigány, erről pofáztam, h el lesz csalva"
Nem elcsalás. Annyi az egész, hogy a cigányságot nem bőrszín, és nem életmód szerint határozzák meg, hanem az alapján, hogy ki vallja magát annak. Szerinted a zsidók száma csökkent? A népszámlálás adatai szerint kb 2000-rel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!