Mikor készülnek már el a 2011-es népszámlálás részletes eredményei?
mert annyi eszük volt mint hintalónak és kézzel írt íveket használtak?
Amúgy saccra 2-4 hónap, de lehet már elkészült csak nem publikálták.
"Komplikato válasza:
mert annyi eszük volt mint hintalónak és kézzel írt íveket használtak?"
Sokan azért a hagyományos módon küldték vissza a kérdőívet,mert a népszámlálási biztos-ugyan csekély-jutalékot kapott minden beszedett ívért!!
Tehát volt az emberekbe egy kis empátia.
A második válaszoló helyesen írta; Márciusban fogják nyílvánosságra hozni.
"Sokan azért a hagyományos módon küldték vissza a kérdőívet,mert a népszámlálási biztos-ugyan csekély-jutalékot kapott minden beszedett ívért!!
Tehát volt az emberekbe egy kis empátia. "
Rohangálhatott volna laptoppal is, és mindjárt gyorsabb a feldolgozás, a jutalékját meg ugyanúgy megkaphatta volna.
"Rohangálhatott volna laptoppal is, és mindjárt gyorsabb a feldolgozás, a jutalékját meg ugyanúgy megkaphatta volna."
Bizonyára a 65 év feletti lakosság túlnyomó többsége tudta volna kezelni a laptotpot...
Ha meg azzal próbálsz meg érvelni,hogy "a biztos kitöltötte volna",akkor szeretnélek emlékeztetni a személyiségi jogokról,mert van aki nem szeretné,hogy bárki tudjon egyes adatairól...!
"Bizonyára a 65 év feletti lakosság túlnyomó többsége tudta volna kezelni a laptotpot...
Ha meg azzal próbálsz meg érvelni,hogy "a biztos kitöltötte volna",akkor szeretnélek emlékeztetni a személyiségi jogokról,mert van aki nem szeretné,hogy bárki tudjon egyes adatairól...!"
A lakosság 90+%-a leszarja a személyiségi jogokat, csak az kapálódzik, akinek takargatnivalója van!
"A lakosság 90+%-a leszarja a személyiségi jogokat, csak az kapálódzik, akinek takargatnivalója van!"
Több mint 90%-a?
Forrás?
Semmilyen alapja nincs az állításodnak!Attól,hogy téged érdektelenség tölt el a személyiségi jogokkal kapcsolatban,még másokat érdekelhet!
u.i.:Én tudom,hogy online név és arc nélkül szinte bármit lehet,de kérlek próbáld leplezni a szociális alulmaradottságodat,és mellőzd a káromkodást!
"u.i.:Én tudom,hogy online név és arc nélkül szinte bármit lehet,de kérlek próbáld leplezni a szociális alulmaradottságodat,és mellőzd a káromkodást!"
Veled ellentétben én vállalom a nevemet, úgyhogy ez megint nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!