Mit lehetne tenni az egyre terjedő rasszizmus ellen?
"Úgy tudom hogy az itt élő négereket meg kínaiakat nem éri atrocitás.Hogy miért?Mert ők civilizáltak , dolgoznak , hasznosak a társadalomra."
Ezt sajnos rosszul tudod, őket is rendszeresen éri! :(
"Ezt sajnos rosszul tudod, őket is rendszeresen éri! :("
Akkor menjenek el innen oda, ahol nem.
Akkor sincs akkor ellentét köztük és a magyarok között , mint a cigányok és a magyarok között.
Például én nem kifogásolnék egy kínai szomszédot , de cigányt azt semmiképp , inkább felgyújtom a házát de ide ne költözzön.
"Ezt sajnos rosszul tudod, őket is rendszeresen éri! :("
Hát ha éri is nem annyi, és ők nem is vernek, kínoznak meg idős embereket a pár ezer forintjukért.
Hiába lököd itt a mantrát, de ahol a védenceid megjelentek ott rövid időn belül megutálták őket, és erről nem a "rasszizmus" tehet hanem ők maguk! :)
"Ha egy fehér amerikaira rátör a botjában 2 néger, akkor fogja a puskáját és agyonlövi őket. A rendőr kimegy, megköszöni , hogy teljesítette állampolgári kötelességét és a segítséget, amiért megkönnyítette az ő munkájukat, hogy nem hagyta őket futni - ezzel is kevesebb a dolguk, és udvariasan köszönve távoznak."
Persze, akkor a következő videó az mi?
"Hát ha éri is nem annyi, és ők nem is vernek, kínoznak meg idős embereket a pár ezer forintjukért."
Ja, egyelőre kevesen vannak és nem érzik magukat erősnek. De ha összejön egy jó nagy banda, akkor megjön az önbizalmuk.
"Az egész országban drasztikus méreteket ölt a rasszizmus, még viszonylag értelmes emberek között is. Szerintetek hogy lehetne jobb belátásra bírni az embereket?"
Azért ott már van valami, ha a viszonylag értelmes ember is elkezd előítéletes lenni valakivel szemben. Egyébként szerintem a rasszistákat be kellene börtönözni, vagy kitoloncolni az országból, aztán tartsák el magukat a szegíny cigányok, lesz nekik elég munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!