Mit lehetne tenni az egyre terjedő rasszizmus ellen?
"Mert hát ki szeretné ha megkéselnék, agyonverék őket miközben ki akarják rabolni őket?"
A szűk környezetedben eddig hány ilyen fordult elő? Őszintén.
Jobb belátásra nem fogod téríteni ez embereket.
Egyre többen jönnek rá a cigányproblémára , egyre több embert érint.
Én ezt inkább ébredésnek , ébredezésnek nevezném.
Ideje lenne végre , hogy a magyar nép a kezébe vegye az irányítást.
Nem lehet eltitkolni hogy van a cigányokkal gond.
"A szűk környezetedben eddig hány ilyen fordult elő? Őszintén."
Fordultak elő, főleg azóta szaporodnak a dolgok amióta felénk is pár betelepült.
Ám szerintem nem nagyon tudod te pestről, hogy mi folyik az ország egyes részein!
Hazaküldjük a cigányokat Indiába.
Ennyi.
Egyébként kérdező most mit játszod a hülyét?
Minden országból hazazavarják őket, Kanada is csak addig verte magát még le nem húztak ott a cigók egy hetet, még pénzt is adott csak menjenek haza.
Szlovák, román, angol, francia, német ismerőseim is utalják őket, mint a szart.
Egyébként had kérdezzem már meg még tőled, hogy a kanadaiaknál, franciáknál, angoloknál is "terjed a rasszizmus", mert ott is megismerik őket?
Vagy nyugodtabban alszol az éjszaka mert "rasszizmusoltál" egyet? :)
"szívből kívánom, hogy egyszer legyen dolgod cigányokkal."
Sajnos az sem biztos, hogy segítene. Vannak olyan súlyos elmekórtani esetek, amikor ez csak megerősíti őket hitükben. Előfordul az ilyen, ez már szedett is áldozatot a közelmúltban, nem akarom az egyik nagy port kavart ügyet előhozni...
A másik lehetőség még, hogy provokál, erre azért nagyobb az esély.
"A másik lehetőség még, hogy provokál, erre azért nagyobb az esély."
Érkezett eddig 15 hozzászólás (kettőt már töröltettem), ezek közül egy sem válaszolt a kérdésemre. Nem tudom mi ezen olyan provokatív, de ha ennyire nem tetszik, ne olvasd, pláne ne írj ide! Engem az érdekel, hogy hogyan lehetne a rasszizmus ellen tenni..
Tudod, kedves kérdező egy árokban lévő embert nem tudod kihúzni, ha ő maga nem próbál meg kimászni.
A cigányok nem akarnak beilleszkedni(tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!