Ismertek olyan embert aki kirakott az otthonában a falra egy Orbán-képet mert annyira tiszteli őt?
Első vagyok.
Nem tudom, miért kell lepontozni, ha az észrevételeimet írom le. Semmiféle véleményt nem nyilvánítottam ezzel, csak azt írtam le, amit látok. De ha valakinek ennek lepontozása örömet okoz, akkor örülök neki, hogy legalább ennyi öröme van az életben.
12:32
"Nem tudom, miért kell lepontozni, ha az észrevételeimet írom le...."
Nem a kérdésre válaszoltál, tehát nem volt hasznos a válaszod. Ezt értékelték a többiek (és én is).
Ezt az enyémet is le lehet pontozni, mert én sem a kérdésre válaszoltam (ill. OFF-oltam).
Nem kell ezen besérülni!
Nekem a konzultációs levele van kint az íróasztalomon bontatlanul. Majd az unokáknak mutathatom, beviszik történelem órára egy ötösért :)
Nem láttam még se Orbán se más pokitikus képét kint de nem is lenne helyénvaló
Nem ismerek olyan embert,de gondolom van 1-2 fanatikus akinél látnánk.
És az off:Egy politikus portréja és a székely zászló kitétele nem teljesen egy,míg az egyik puszta személyi kultusz a másik leginkább szolidaritás.
"Nem a kérdésre válaszoltál, tehát nem volt hasznos a válaszod. Ezt értékelték a többiek (és én is)."
Nézzük csak: a kérdés úgy kezdődik: Ismertek olyan embert, aki...
A válaszom: Nem,...
Ez elég egyértelmű válasz a kérdésre szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!