Miért szavazol jövőre az MSZP-re?
Hát,mint látod,hála Istennek,de nem sokan lesztek!
Bár én azon is csodálkozom,ha bárki is rájuk szavaz.
Elvek...meg program...megdögölhetünk mindannyian ilyen elvek és program mellett az még nem tűnt fel?
Engem nem a politikai csatározás szomorít el,nem a saját jövőm miatt aggódok,sőt,még csak nem is a meg sem született gyerekem miatt,akit nem tudok vállalni,mert magamat nem tudom fenntartani normális szinten,pedig 15éves munkaviszonyom van 32évesen és mellette évekig tanultam is.Az keserít el,hogy a mi korosztályunk szülei,nagyszülei azok,akik megteremtették a munkájukkal nekünk az oktatást,egészségügyet,de sorolhatnék itt bármit,ami a mi jólétünket szolgálja,NEKIK MI A JÖVŐ???Ez a lerohadt egészségügy,a nyugdíjrendszer vagy mi?Van bármi,amit élvezhetnének öreg korukra,maradt nekik valami?Elvek meg program?Nekik nincs 10-20-30 évük,hogy kivárják annak a folyamatnak a végét,amiről ezek az emberek beszélnek,még ha lenne is belőle valami,mert betegek,nagyon öregek vagy halottak lesznek addigra.Olyan elvekről beszélsz,amiben csak naiv szavazók hisznek.Mindegy,neked is vannak szüleid,nagyszüleid,ha neked az a lényeg,hogy talán,ha az mszp összeszedné magát és csinálná,amit tényleg kell,akkor mondjuk ha nem vagy még 40 lehet te is érzékelsz valamit a változásból,mielőtt meghalsz.De ha neked tényleg csak a saját jövőd fontos akkor megértem miért szavazol rájuk,akkor tényleg tudsz velük azonosulni.
00:45 ös a mintapéldája hogy butítja a társadalmat a média.
De még csak nem is nézet utána, hogy van e programja a Fidesznek vagy a Jobbiknak, egyből rávágja hogy nincs nincs!. Na az MSZP az ilyeneket hordja fel a választásokkor turistabusszal.
"Miért szavazol jövőre az MSZP-re?"
Nem fogok rájuk szavazni, de olyat sem ismerek, aki bevallaná, hogy rájuk szavazna. Ha nem lesz jó a "választék", inkább nem szavazok.
Én azé szavazok az MSZP-re, mer a csúnya zorbán elvette a nyugdíjat.Az nem érdekes, hogy közben éhen döglünk, meg szándékosan teszik tönkre a népet, meg mindent külföldi kézre játsszanak.Egy a lényeg:Orbánnak miért van bányája, meg szőlője.Meg a gyurcsány olyan aranyos gyerek, ő csak segíteni akart az országon, de a fidesz mindig NEM gombot nyomott és ezért tart most itt az ország.Az sem érdekes, hogy nem volt meg a többsége a Fidesznek, hiába nyomta a NEM gombot, akkor is ő miattuk ilyen a helyzet.Éjen a kommunizmus, éljen az MSZP.
Egyébként szavazzon az MSZP-re a halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!