A zsidók 95%-a miért az mszp-re és az szdsz-re szavaz?
Ez engem is érdekelne, ez ilyen random adat?
Szerintem meg a bőrfejúek 90%-a a Jobbikra szavaz, vajon miért? Valószínűleg nincs is így, mint ahogy a te adatod is teljesen fikció.
Hát,csak mondtam egy számot,de írhattam volna 99%-os nyugodtan.
De a Zsidók,miért nem szavaznak pl a fideszre vagy a jobbikra?
Egy biboldó csak baloldali lehet?
persze biztos vannak kivételek..
a zsidók a jobbikra,te megőrültél?!?!
Sok mindent hallottam már életemben,de ilyet.....
Áh ez jó..xD
Ez a 95% egy marhaság. Egyébként nincs ilyen felmérés, hogy kire szavaznak a zsidók.
Egyvalami biztos: mivel a "baloldalra" (MSZP, SZDSZ) és a "jobboldalra" (Fidesz) való szavazás Magyarországon, felmérések által bizonyítottan főleg a történelemértelmezéstől függ (röviden: mikor volt jobb, a Horthy-érában vagy a Kádár-korszakban? 1945 felszabadulás vagy megszállás?), ezért valószínű, hogy a zsidók között több a baloldali szavazó, mint a jobboldali, mert a zsidók számára '45 felszabadulás volt és a '45 előtti időkről a családi emlékek rosszak.
Én összesen 2 zsidót ismerek, az egyik bal-, a másik jobboldali.
Egy zsidó ismerősöm is azt mondta, hogy mivel a jobbos politikusok kiirtották a rokonságuk jelentős részét, ezért nem népszerű jobboldali politika a családban.
Mivel nincsenek túl sokan, ez nem nagy szavazat veszteség a fidesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!