Ti egyetértetek azzal hogy a külhoniak szavazati jogot kapnak 2014-től?
Abszolút nem értek vele egyet. Nehogy már határon túliak döntsenek az ÉN sorsomról, úgy, hogy nekik fogalmuk sincs az itteni problémákról...
Én visszavenném. Akárcsak az előttem szólók, én is azt mondom, hogy amint talpra álltunk, nyugodtan foglalkozhatunk ilyen hülyeségekkel, de addig meg nehogy már mások miatt menjen rosszul a sorom...
Ha cserébe kapok szavazati jogot
Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Szerbiában, Ausztriában, Ukrajnában,
továbbá Törökországban, mert ők is elvoltak itt néhány évig,
és az Egyesült Királyságban, mert ott meg nagy a magyar közösség,
hát akkor egye fene! :)
Ha ők tudják, mi a jó itt nekünk, akkor mi is tudjuk, mi a jó ott nekik, nem?
(Egy interjúban pár éve benne volt, hogy a határon túli magyarok sokszor azt se tudják, milyen pártok vannak egyáltalán Magyarországon. Mi alapján szavaz akkor?)
Ez milyen kérdés?? Eddig is szavazhatott mindenki, aki állampolgár volt, hiába az USÁ-ban vagy máshol élt. Miért ne szavazhatnának????????????????????
HÜLYE KÉRDÉS, HÜLYE BALOSOKTÓL. :D
Csak az szavazhasson, aki életvitel szerűen is itt él Magyarországon, az itteni adórendszer szerint él, az itteni rezsiket fizeti, meg fizetést kapja. Könnyű külföldről beleugatni a belügyekbe. Aztán ha sz.r lesz, mossák kezüket és mi szívunk. Már nem egy olyan kérdés volt itt a GYK-n is: "Külföldön élek, nem tudom, mi bajotok OV-val, szerintem mindent jól csinál. Ti nem így látjátok?"
Hát baromira nem...
" És ne a külhoni TESTVÉREIMKRE "
Max a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!