Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti egyetértetek azzal hogy a...

Ti egyetértetek azzal hogy a külhoniak szavazati jogot kapnak 2014-től?

Figyelt kérdés
Én nem!
2013. márc. 24. 03:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

Abszolút nem értek vele egyet. Nehogy már határon túliak döntsenek az ÉN sorsomról, úgy, hogy nekik fogalmuk sincs az itteni problémákról...

Én visszavenném. Akárcsak az előttem szólók, én is azt mondom, hogy amint talpra álltunk, nyugodtan foglalkozhatunk ilyen hülyeségekkel, de addig meg nehogy már mások miatt menjen rosszul a sorom...

2013. márc. 24. 09:45
 12/29 anonim ***** válasza:
50%
Delegálhassank határon túli küldötteket a Parlamentbe, de a magyarországi pártokra azért mégse szavazhassanak.
2013. márc. 24. 10:03
 13/29 anonim ***** válasza:
85%

Ha cserébe kapok szavazati jogot

Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Szerbiában, Ausztriában, Ukrajnában,

továbbá Törökországban, mert ők is elvoltak itt néhány évig,

és az Egyesült Királyságban, mert ott meg nagy a magyar közösség,

hát akkor egye fene! :)

Ha ők tudják, mi a jó itt nekünk, akkor mi is tudjuk, mi a jó ott nekik, nem?

(Egy interjúban pár éve benne volt, hogy a határon túli magyarok sokszor azt se tudják, milyen pártok vannak egyáltalán Magyarországon. Mi alapján szavaz akkor?)

2013. márc. 24. 10:30
 14/29 anonim ***** válasza:
66%
NEM atol hogy a dédapja magyarvolt még nem fogja tudni mi van és ne kapjanak semi orvosi elátást nyigdijt vagy bármi segélyt az országtol. Az álampolgárság feltételének beveneém a nyelv ismeretét és egy tartózkódási cimet Mo n legaláb egy üdülő , vagy bér lakás. Vagy kivételes esetekben akor lehesen eltekintenitőle ha sokat tet az országért vagy válalkozásai vanak itt. Énse kapok csak azért osztrák álampolgárságot mert valószinuleg az elmult ezerévben volt egy osztrák ősom vagy német pedig mijen jólene segélyeket kapni az uraltol ausztriáig mindenhonan ahol megfordultak a magyarok. És valószinileg a magyaroknagyrésze 500század unokaa testvére az angol királyi családnak valamint a habsburganak mert oda be ázasodot egy egy hercegnőnk.
2013. márc. 24. 11:07
 15/29 anonim ***** válasza:
28%

Ez milyen kérdés?? Eddig is szavazhatott mindenki, aki állampolgár volt, hiába az USÁ-ban vagy máshol élt. Miért ne szavazhatnának????????????????????

HÜLYE KÉRDÉS, HÜLYE BALOSOKTÓL. :D

2013. márc. 24. 11:07
 16/29 anonim ***** válasza:
80%
inkább ők szavazzanak mint a kerítéstámasztó munkakerülő hőbörgő ostoba cigányok.
2013. márc. 24. 11:27
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
amúgy ja, az ezernyi külföldre távozott magyar is szavazhat. a 40 éve USA-ban élő magyar is szavazhat! aki azóta nem jött ide. az miért más?
2013. márc. 24. 11:28
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak az szavazhasson, aki életvitel szerűen is itt él Magyarországon, az itteni adórendszer szerint él, az itteni rezsiket fizeti, meg fizetést kapja. Könnyű külföldről beleugatni a belügyekbe. Aztán ha sz.r lesz, mossák kezüket és mi szívunk. Már nem egy olyan kérdés volt itt a GYK-n is: "Külföldön élek, nem tudom, mi bajotok OV-val, szerintem mindent jól csinál. Ti nem így látjátok?"

Hát baromira nem...

2013. márc. 24. 11:34
 19/29 anonim ***** válasza:
49%
14-es te beszélsz a nyelv ismeretéről? Jó ember alig találni olyan szót amit helyesen írtál. És ne a külhoni TESTVÉREIMKRE haragudjunk már, amiért kirekesztve élnek és őrzik a magyarságukat, hanem arra a pártra akik efyértelműen atért adtak nekik szavazati jogot, hogy a következő demokratikus(?) választáson onnan is jöjjenek a szavazatok kire másra, mint rájuk.
2013. márc. 24. 11:45
 20/29 anonim ***** válasza:
33%

" És ne a külhoni TESTVÉREIMKRE "

Max a tied.

2013. márc. 24. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!