"Azért, hogy irigykedhess kérdező."
Konkrétan mi az amire irigykedhetnék? A tudatlanság? Veled ellentétben a tudatlanságot sosem tartottam erénynek vagy irigylendőnek, sőt még követendő példának sem. De nem vagyunk egyformák.
"Nem mondom, hogy doppingol. Középvezető vagyok egy állami cégnél és egy saját helyi rádiót üzemeltetek. Gyakran kell beszélnek emberekhez és emberek előtt. A zavarba jövés a tudás abszolút hiányát még nem magyarázza én is voltam már zavarban és az előbb leírtakból sejtheted tudom mi az."
Mondom én... Akkor most három essen hasra mindenki.
"Soha nem filmeztek,soha nem kameráztak,utálom ha fényképeznek,teljesen lefagyok...fotelből ülve,persze,hogy tudtam rájuk a választ,na de ott..ki tudja"
Ha ott nem tudod sehol sem tudod. És most nem a katonák kiképzéséből akarok kiindulni, hanem vegyünk alapul egy munkahelyi stresszhelyzetet. Akkor hirtelen elfelejted mennyi kétszer kettő? Vagy hogy mikor volt a Második a Világháború? Akkor mitől vagy alkalmas a beosztásodra, ha stresszhelyzetben nem tudsz gondolkodni? Mitől?
"De mindezekkel együtt egészen bizots vagyok benne, hogy neked is tudnának szegezni az utcán legalább 10 olyan általános iskolai tananyagot érintő kérdést, amire nem tudnál válaszolni."
Legyél nyugodt én még 90 előtt végeztem az általános iskolát. Sőt mondok egy még viccesebbet! A középiskolát is! :D
Konkrétan 90es dátumozott középiskolai bizonyítványom van.
Tetrókám senkinek sem kellett hanyatt esni, senki sem kért ilyet senkitől. A kérdés nem rólam szól, ti válaszolók tereltétek rám. Ide normális körülmények köz annak be sem kellett volna kerülnie, hogy én mivel foglalkozom.
Próbálj a lényegre koncentrálni, van egy halom egyetemista aki még nálad is értelmetlenebb. Nekem ez kúrja a csőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!