Annyira erőlködött letagadni magát a háttérhatalom, hogy a nagy erőlködésben a teljes valóját megmutatta?
http://www.youtube.com/watch?v=xfuF1yjTP1o&feature=player_em..
Annyira jól reagált Szaniszló!
"Szaniszlo nem örült, elmebeteg. Nagyon jol elsajátitott egy-két manipulácios technikát és alkalmazza.
És milyen érdekes hogy mindennek meg van a maga alapja.
"Kitalál/összeszed olyan szavakat, hogy háttérhatalom.
Ezt nem Szaniszló találta ki. Persze minden szó ki van találva, főleg a kifejlődött szó. De persze van tartalma is. A háttérből lehetőleg nem megnyílva hatásokkal és gazdasági pénzügyi és a médiák által gyakorolt hatalom a háttérhatalom.
" Nem jelent semmit.
ha te mondod.
" De mindig van néhány olyan .... aki érteni véli.
És egyre többen.
Persze az hogy te nem érted, az miért pld engem jellemez?
"Amit elképzel e szo mögé, arra bizonyitékot is fog találni, és HISZ. Az elengedett lufibol ágyugolyo lett sok ... agyában. Gyöz Szaniszlo.
Az elképzelések nem nyújtanak alapot semmire, de ha tényekből kialkitol egy csokrot az már elmélet.
És minél több példa akad az elméletre annál valószínűbb az a feltevés hogy igaz.
"tetro válasza:
menthetetlen vagyok, mert nem látok jeleket mindenhol? ember, te paranoiás vagy... a te sikertelenségedről nem a világ tehet.
Már írtam, nem a jelek a lényegesek, hanem a történések az aktualitások, az összefüggések.
Most meg jön a személyeskedés? Ugyan már, mit tudsz te a másikról hogy állítasz dolgokat? Siker és sikertelenség?
Ki hogy méri ezeket, kinek mi a siker vagy a kudarc?
Te beszélsz butaságokat és egyre többet.
Talán nyitni kellene az elméden egy résnyit, tudod olyan libsi módon.
Nekem azt ne mondja senki, hogy nincs olyan aki hátul mozgatná a szálakat! Ha más nem a pénz.
Csak az érdekelne, hogy milyen jogon pofáznak bele még ebbe is, a károgók meg a románi magyarok ügyében meg azzal jönnek, hogy "az az ő belügyük".
Ez meg nem a mi belügyünk?
Tetro ki is volt az, aki valamelyik nap a hóviharos videónál okoskodott, h nem látni semmit, hiába többen állítottuk, h látni?
Te ott írtad le magad, egyértelműen látható vokt a videón, h bemegy a kocsi az árokba, de te ennek ellenére azt is pofátlanul letagadtad.
Na most ezek után milyen bizonyíték kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!