Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem furcsa senkinek, hogy a...

Nem furcsa senkinek, hogy a Magyar- Roman meccset nem lehet megnezni a zsidozas miatt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 22:05
1 2 3 4
 31/34 Pro Patria ***** válasza:

"Most amellett, hogy a Football Against Racism in Europe nevéből adódóan NEM globális, hanem európai"

- Ha csak ez szúrja a szemedet - bár nem számítottam rá, hogy az élő fába is belekötsz -, legyen így: globálisabb. Így jobban megfelel?

"Már mégis melyik is a "kifejezetten izraeli érdekeltségű szervezet" szerinted???"

- Hát kövezz meg, de szerintem a három felsorolt szervezet közül az Israelitische Kultusgmeinde Wien, és a Centre Simon Wiesenthal igencsak meghatározott kötődésű...

"A FARE értelemszerűen nem küld ki ellenőröket meccsre, hanem híradásokat figyel"

-> majd a cikkben idézed is:

"a híradásokon keresztül is eljutott hozzájuk, hogy antiszemita rigmusok hangzottak fel a meccsen."

Tehát:

1) Vagy nem látták az említett esetet a világhíradóban, ami azt jelenti, hogy mi magyarok nem vagyunk annyira "érdekesek", azaz kettős mércét alkalmaznak.

2) Vagy látták ugyan, de nem váltott ki felháborodást, ami ismét csak kettős mércét jelent.

"És megint ott vagyunk, hogy a moldáv meccs kapcsán senki nem tett bejelentést, pedig a lehetőség ott volt"

- És megint leírom:

"Arra kérdésre, hogy az UEFA ellenőre tudja-e, mit írtak ki a hazai szurkolók, a sportvezető úgy válaszolt, biztosan tudja, mert Samu István, az MLSZ biztonsági bizottságának elnöke jelezte ezt neki."

Semmit nem válaszálotál tehát meg.

2013. márc. 31. 11:20
 32/34 anonim ***** válasza:

"Semmit nem válaszálotál tehát meg."

dehogynem, pontosan bemutattam, hogy akármennyire is próbálod ráhúzni a dologra a szokásos "kettősmércés" baromságodat, nem megy, hiszen a magyar-izraeli meccs kapcsán látjuk, hogy azért lett belőle eljárás, mert többen feljelentést tettek az erre létrehozott FARE-nél, akik pedig ezt kivizsgálva megalapozottnak találták, és továbbküldték a FIFAnak. Pontosan láttuk, hogy a FIFA a magyar-izraeli meccsen magától pont ugyanúgy nem indított el vizsgálatot, mint a moldáv-magyaron (márpedig a FIFA ellenőrnek pont ugyanúgy látnia meg hallania kellett, mit csinál az a szektora, mint ahogy mindenki más látta - tehát a FIFAra akármennyire is szeretnéd, nem tudod ráfogni, hogy kettősmérce), az is ott van, hogy a FARE sem a meccsekre küld ki ellenőröket, hanem értelemszerűen a híradókból meg feljelentésekből tud csak dolgozni, a moldáv meccsről meg mivel mi se bejelentést nem tettünk, se balhét nem csináltunk belőle (tehát sehol nem szerepelt ez hírként, még itthon is a többség nem is hallott róla, amíg elő nem kezdtek vele példálózni), ezért megint csak józan ésszel nem elvárható, hogy a FARE ennek ellenére tudjon róla, míg a zsidó szervezetek meg balhét csináltak belőle, és közvetlen fel is jelentették a FARE-t.

Tehát a FARE-re se tudod ráfogni, bármennyire is kapálózol, hogy kettősmérce.

2013. márc. 31. 15:06
 33/34 Pro Patria ***** válasza:

Rendben, akkor fussuk végig megint ugyanazt, nem vagyok rest:

"azért lett belőle eljárás, mert többen feljelentést tettek az erre létrehozott FARE-nél, akik pedig ezt kivizsgálva megalapozottnak találták, és továbbküldték a FIFAnak."

- Nem csak azért, hanem - mint ahogy te magad bemutattad - a médiából is értesültek az esetről, saját maguk.

"tehát a FIFAra akármennyire is szeretnéd, nem tudod ráfogni, hogy kettősmérce"

- Ez a sorod pedig már semmi másról nem szól, mint hogy személyemet pocskondiázhasd, ugyanis már 4 kommenttel korábban ezt írtam:

*Rendben, elfogadom. Akkor az új ismeretek figyelembevételével ne verjük le a port a FIFÁ-n, hanem például a FARE szervezetére húzzuk rá a vizeslepedőt.*

(Tényleg, azért elnézést kértél, vagy legalább egy elismerő bólintással nyugtáztad az igazamat, amiért kérdőre vontál, milyen "izraeli érdekeltségű szervezetekről" beszélek, majd felsoroltam neked? Nem rémlik, hogy megtetted volna.)

"az is ott van, hogy a FARE sem a meccsekre küld ki ellenőröket, hanem értelemszerűen a híradókból meg feljelentésekből tud csak dolgozni, a moldáv meccsről meg mivel mi se bejelentést nem tettünk"

- Ám a FIFA-nak igen, amit már kb. ötször bemutattam.

"se balhét nem csináltunk belőle (tehát sehol nem szerepelt ez hírként"

- Nézel te híradót? Olvasol internetes híroldalakat? Mármint az AN-en kívül?

"még itthon is a többség nem is hallott róla"

- Ha te nem hallottál róla (esetleg a baráti köröd), azt ne vetítsd ki "mindenkire".

"amíg elő nem kezdtek vele példálózni"

- Mivel ez az eset korábban történt, mint az izraeli meccses botrány, így eléggé súlytalan az állításod.

Az, hogy te egészen addig nem hallottál róla (pedig szerintem még itt, GYK-n is láthattad, kiírt kérdésekben), míg valamilyen módon nem fonódott egybe az izraeli hírekkel, az - megint mondom - nem jelent semmit. Csak azért nem hallottál róla, mert kívül esett az érdekelődési körödön.

Szerepelt minden híradóban, interneten is rákereshetsz, a jobboldali csatornákon több vitaműsornak is témája volt.

Igaz, nekünk nincs lehetőségünk ezt a világsajtóba beemelnünk (oda ő maga dönti el, hogy mit emel be), és ebben az is hátráltat, hogy nekünk nincsenek benne olyan mágnásaink, mint mondjuk Paul Lendvai, vagy más médiában szereplő, befolyásos hangú személyek.

Nem fogod a feketéről bebizonyítani, hogy fehér, még akkor sem, ha saját, személyes kötődésű érzelmeid alapján - és hogy igazolj egy egyre inkább igazolhatatlan tagadást, amely szembemegy a látható valósággal - próbálsz érvelni. Egy külső, objektív, egyik oldal iránt sem érzelmi kötődésű személy nehezen osztaná az álláspontodat.

A FARE nem foglalkozott ezzel, pedig nem csak a zsidósággal kapcsolatos esetekkel kellene (és tudtommal mi is Európába tartozunk, szóval _még ez sem_ lehet kifogás), pedig a híradásokból hallhatott róla - ha nem, akkor az megint azt jelenti, hogy mi magyarok nem vagyunk fontosak a világhíradó számára, ugyanis, mint mondtam, nem a Bors, vagy a Népszabi fog cikket beküldeni e-mailen a BBC-nek, vagy a CNN-nek, hanem az kutatja fel, és szelektálja érdekes-érdektelen csoportokra a világ történéseit, amire külön munkacsoportot tartanak fenn.

A FIFA pedig tudott erről az eseményről, mint bemutattam, tehát a hír biztosan nem szakadhatott meg az országhatárnál - mégha maga a szervezet nem is cselekszik ilyenkor automatikusan.

2013. márc. 31. 18:02
 34/34 anonim ***** válasza:

ohhh, látom pro patria jó szokása szerint megint törtöltette a hsz-t, amikor már nagyon kínossá vált, ahogy rámutattak a szánalmas zsidózós mániája - csak ahogy szoktad.

Hiába no, egy igazi jellemes ember...

Na én itt fejeztem be veled.

2013. ápr. 7. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!