Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem furcsa senkinek, hogy a...

Nem furcsa senkinek, hogy a Magyar- Roman meccset nem lehet megnezni a zsidozas miatt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 22:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
25%

És miért kell "agyhalott szurkoló-állat"ozni?

Ha te nyilvánosan kiállnál és agyhalottoznál, azért is betilthatnák a stadiont.

Megjegyzem Dunaszerdahely kapcsán történt valamit?

Ott agyba-főbe vertek rasszista alapon magyarokat, sőt egy gyereket szó szerint agyonvertek a szlovák rendőrök.

2013. márc. 21. 13:47
 12/34 anonim ***** válasza:
47%

Izrael-Lengyelország teniszmeccsen a zsidók bizony "agyhalott szurkolóállatok" voltak, mert végig fütyültek és "katolikusk.rvázták" a lengyel teniszezőnőket.

Megbüntették Izraelt?

Akad zsidó "agyhalott szurkolóállatból" bőven, hisz egy zsidó focicsapat muszlim játékosát (saját játékosukat!)valósággal meg akarták lincselni csupán a származása és a vallása miatt, sőt még a saját klubjuk székházát is felgyújtották.

Ha én azt mondom rájuk, hogy ezek a zsidók szurkolóállatok, akkor betiltják a magyar stadiont.

Kérdem én: ők akkor nem szurkolóállatok a te olvasatodban?

Nekik szabad székházat felgyújtani, rasszista rigmusokat énekelni lincselni?

Mi az hogy, nagyon is. Nekik mindent szabad.

Mint a hímes tojások.

2013. márc. 21. 13:51
 13/34 anonim ***** válasza:
66%

És ez mit érdekel engem?

Nem érdekel, hogy igazságos-e vagy sem, tudni lehet, hogy zsidózásért zárt kapus meccs jár. Akkor minek csakazértis csinálni? Pont.

2013. márc. 21. 13:57
 14/34 anonim ***** válasza:
55%
direkt lett a románok elleni meccsig elhuzva minden. volt a két meccs közöött 3 meccs ahol meg lehetett volna büntetni a magyarokat zártkapus meccsel és pont a románok ellen kaptuk a büntetést kicsit tul sok a véletlen egybeesés hogy mindig a magyarok szivják meg... A szolnoki kosármecsről az izraeliek ellen meg a magyar zászlót tiltották ki 3-at lehet tippelni hogy kiknek a nyomására
2013. márc. 21. 17:36
 15/34 anonim ***** válasza:
36%
Nekem csak az a furcsa, hogy egyes beteg elméjű egyének így akarnak "harcolni" az antiszemitizmus ellen. Mit érnek el ezzel? Talán azt érik el, hogy még jobban fogják utálni a cionistákat. Kitiltják a magyar zászlót is a meccsről és ha szólsz akkor zsidóellenes vagy. A zsidókat a viselkedésük miatt utálják és az ilyen akcióik csak olaj a tűzre.
2013. márc. 21. 18:46
 16/34 Pro Patria ***** válasza:
29%

Érdekes, hogy a pontozóbajnokok nem szólnak semmit a legutóbbi 2-3 kommentre, csak mínuszozással reagálják le.

Akinek ezzel az esettel baja van, nem azzal van baja, hogy "miért tiltanak ki szurkolókat rasszizmus miatt", hanem az igazságtalanság, a képmutatás. A felsorolt - akár sokkal komolyabb - eseteket mikor követte bármi is? Mocskos egy dolog a politika...

2013. márc. 22. 21:06
 17/34 Sz1u ***** válasza:
51%

21:06 Pro Patria

Csak miattad olvastam el ismét az utóbbi 2-3 kommentet!

Válaszolok részletesen:

"Nem érdekel, hogy igazságos-e vagy sem, tudni lehet, hogy zsidózásért zárt kapus meccs jár."

Lényegtelen, hogy zsidózás volt, vagy akát tótozás, románozás, szerbezés...stb lett volna! Iszonyatos bunkóság, ha valaki pl. hátat fordít a másik nemzet himnuszának!

"direkt lett a románok elleni meccsig elhuzva minden. volt a két meccs közöött 3 meccs ahol meg lehetett volna büntetni a magyarokat zártkapus meccsel és pont a románok ellen kaptuk a büntetést kicsit tul sok a véletlen egybeesés hogy mindig a magyarok szivják meg..."

Az persze egy másodpercig sem jut el a tudatotokig, ha nem lett volna zsidózás, ill. hátatfordítás, akkor mindez nem történt volna meg!

"A szolnoki kosármecsről az izraeliek ellen meg a magyar zászlót tiltották ki 3-at lehet tippelni hogy kiknek a nyomására"

Tudtommal MINDEN tászlót kitiltottak (de majd mindjárt jól kiigazítatok).

"Nekem csak az a furcsa, hogy egyes beteg elméjű egyének így akarnak "harcolni" az antiszemitizmus ellen. Mit érnek el ezzel? Talán azt érik el, hogy még jobban fogják utálni a cionistákat. Kitiltják a magyar zászlót is a meccsről és ha szólsz akkor zsidóellenes vagy. A zsidókat a viselkedésük miatt utálják és az ilyen akcióik csak olaj a tűzre."

Tyúk, vagy a tojás?

Pro Patria válasza:

"Érdekes, hogy a pontozóbajnokok nem szólnak semmit a legutóbbi 2-3 kommentre, csak mínuszozással reagálják le."

Az utóbbi időkben főleg csak pontozással értékelem a hozzászólások hasznosságát (ezért van kitalálva a pontozás). Nem mondhatod, hogy korábban nem álltam ki a vélt, vagy valós igazamért.

Amiben viszont tényleg 100%-ban egyetértünk:

"Mocskos egy dolog a politika..."

2013. márc. 23. 01:26
 18/34 Pro Patria ***** válasza:

Kedves Sz1u!

Akkor külön rákérdezek: tegnapelőtt 15:31-es.

Az a képmutató, gyomorforgató az egészben, hogy a rasszizmusra hiperérzékeny FIFA-nál csak ez váltotta ki a bezárást. Más, "jelentéktelen" nemzetek esetében, és itt most hadd emeljem ki a sajátomat, akiknek többmillió tagját ma is _tényleges, mindennapos fizikai és jogbéli ártalom ér_, semmi nagyobb visszhang nincs. A mindenki egyenlő társadalomban vannak, akik egyenlőbbek. Ha szerinted ez így összeegyeztethető az igazságérzeteddel, akkor az nincs a helyén.

2013. márc. 23. 07:36
 19/34 Sz1u ***** válasza:

07:36 Pro Patria

"Akkor külön rákérdezek: tegnapelőtt 15:31-es."

Gondolom, a 13:51-es kommentre gondoltál, mert a szemem majd' kigúvadt, de nem találtam 15:31-est.

Előre leszögezem, hogy én bármelyik oldal randalírozását maximálisan elítélem (tehát szerintem nincs baj az igazságérzetemmel).

De a FIFA-nak (tudtommal nincs beleszólása teniszmeccsekbe. Bár részletkérdés, de ebben az esetben ne a FIFA-t hibáztasd. Büntesse meg (keményen!) az izlaelieket a tenisz szövetség.

Utánanéztem egy-két dolognak, amit a 13:51-es írt. Szerintem is undorító, amit az izraeli (ultrák) műveltek, remélem meg is lesz a méltó büntetésük (mint az alábbi linkből ki is derül, őket is többször megbüntették már zártkapus meccsekkel).

[link]

De itt van a következő példa is a zárt kapus meccsekre (hogy nem csak a mi nemzetünket büntetik - mint ahogy a hozzászólásodból kisejlik):

[link]

Bár ezen utóbbi esetben enyhítettek a büntetésen - talán a román miniszterelnök bocsánatkérése miatt - de a vétkes szurkoló meg fogja kapni a méltó jutalmát.

[link]

S végül: a hazai szurkolókat nem jogosítja fel semmi sem a bunkó viselkedésre! Nem a FIFA-t, UEFA-t, vagy akármit kellene hibáztatni, hanem saját magunkat! Pontosabban a keménymagot, akik miatt a normális szurkolók most kint maradtak.

2013. márc. 23. 10:52
 20/34 Pro Patria ***** válasza:

"De itt van a következő példa is a zárt kapus meccsekre (hogy nem csak a mi nemzetünket büntetik - mint ahogy a hozzászólásodból kisejlik)"

- Akkor nézzük meg ezt is:

[link]

(Külön kiemelve az MLSZ megbékélő hozzáállását. De ez nem mentség arra, hogy sem a FIFA, sem az UEFA, sem senki nem tett semmit, ugyanis nekik feljelentés nélkül is, saját hatáskörben lépniük kell.)

"Bár ezen utóbbi esetben enyhítettek a büntetésen - talán a román miniszterelnök bocsánatkérése miatt - de a vétkes szurkoló meg fogja kapni a méltó jutalmát."

- A magyar kormány is elhatárolódott ezektől, és a keménymag büntetését helyezte kilátásba. Ennél többet a román külügy sem tett. Ez tehát fából vaskarika.

"S végül: a hazai szurkolókat nem jogosítja fel semmi sem a bunkó viselkedésre! Nem a FIFA-t, UEFA-t, vagy akármit kellene hibáztatni, hanem saját magunkat! Pontosabban a keménymagot, akik miatt a normális szurkolók most kint maradtak."

- Lehet, velem van a baj, de én a kollektív büntetést semmilyen esetben sem tudom elfogadni. A keménymagért a teles szurkolótömeget érje büntetés.

Ismered ezt?

Egy barlangban összegyűl a világ összes gonosz embere. Neked pedig van egy piros gombod, amivel örökre lezárhatod őket. Azonban hiba történt: bekerült egy ártatlan család is. Mit teszel most?

Ha azt válaszolod, ennek ellenére megnyomod a piros gombot, lehetetlenné válik. Ugyanis akkor ahogyan kimondtad, te is a barlangon belül találod magadat.

2013. márc. 23. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!