Mit gondoltok arrol, hogy Balog levelben visszakeri Szaniszlotol a mar atadott dijat?
"Rossz döntésemet a nyilvánosság előtt is rögtön beláttam. Más eszközöm nem lévén, ezúton kérem arra, szíveskedjen visszaadni az Önnek általam, tévedésből megítélt Táncsics-díjat. Bízom bölcs döntésében"
Szerintem a legtisztabb az lenne, ha Szaniszlo megtartana azt amit valakik oda iteltek neki, Balog meg lemondana.
valakik oda iteltek
Akkor nem valakik hibáztak?Balogh-ot csak megbízták az átadással.
Ez az ember kész. Mekkora pofátlan áll*t...
Amúgy Szaniszló se normális, amikor a Szent Koronából előtörő, dicsőséges sugárzásról beszél, amik letörölték a föld színéről az OMM-t és a Szovjetuniót, meg magnépekről, amik a világot uralják, meg hogy mi magyarok voltunk a civilizáció letéteményesei, szívcsakra stb... :D
De egyébként nem lenne vele probléma, ha ezeket visszavonná, hogy baromságok. Mostanság mindenki azzal hepajkodik, hogy Szaniszló felszólalt a cigányok és a zsidók ellen. Ez engem úgy őszintén valahogy nem tud érdekelni, én is felszólalnék ellenük.
Hiba hiba hátán.
De a legnagyobb hiba ha visszakéri, nyíltan felvállalva hogy egy utolsó gyarmat vagyunk! Kb ez történt:
Egy rabszolga túl sokat pofázik (most hogy igaz agy sem az nem érdekes) Az impérium beavatkozik, és egyből küldi a rabszolga felügyelőket, akik kiadják az parancsot a rabszolgavezetőknek, akik heves nyelvcsapkodással válaszolnak.
Lehet hogy ez az egész így nem igaz, DE ÍGY EBBEN A FORMÁBAN TELJESEN EZT A KÉPET MUTATJA, ami csak elmélyíti az ellentétet. A legrosszabb pedig az hogy teszi ezt tudat alatt mint egy beidegződés, sőt igazzá teheti ha többször megismétlődik!
Azt is hozza fuznem, hogy oke, hogy mondott valamit, de akkor mi van?! Lehet en is mondtam valamit, de attol meg a munkassagom dijazando. Szerintem a ketto nem fugg ossze.
Ez olyan, mintha engem jutalomban reszesitenenek a munkahelyemen a kivalo munkamert, mikozben ugy gondolom, hogy a csoki fagyi fimon, es ezt ki is nyilvanitom. Ezutan a puncs kedvelok felszolalnak, hogy milyen dolog mar, hogy nem a puncsot szeretem. Ez a fonok fulebe kerul, aki nagy puncs parti, es megker, hogy adjam vissza a munkamert kapott dijat.
Hüyleséget beszélsz!
„oke, hogy mondott valamit, de akkor mi van?! Lehet en is mondtam valamit, de attol meg a munkassagom dijazando. Szerintem a ketto nem fugg ossze.
Ez olyan, mintha engem jutalomban reszesitenenek a munkahelyemen a kivalo munkamert, mikozben ugy gondolom, hogy a csoki fagyi fimon”
Neki az a munkája amit a tévében csinál. Tehát mikor a tévében zsidózik, vagy azt állítja, hogy a Kolontár azért történt meg, mert a NATO bombázta a tározót akkor ő a MUNKÁJÁT végzi, neki ez a MUNKÁSSÁGA!!! Nem pedig csak úgy mondd valamit.
Ez amit te állítasz akkor lenne érvényes ha ez a Szaniszló pl festő lenne és közben ökörségeket beszélne. Qrva jó képei lennének, de zöldségeket beszélne. Ekkor akár lehetne festői munkásságát díjjazni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!