Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ennyire rossz a magyar...

Miért ennyire rossz a magyar politika? Miért nincs egy normális párt sem?

Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 16:24
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Nem, az emberekben ott van a hiba, hogy pártoktól és a 2014-es választásoktól várják a megváltást.
2013. márc. 20. 17:21
 32/43 anonim ***** válasza:
És a jobbiktól :D
2013. márc. 20. 23:42
 33/43 anonim ***** válasza:
2013. márc. 21. 22:28
 34/43 A kérdező kommentje:

Nem értem ennek mi köze van a kérdéshez.

ui.: Én egy szóval sem mondtam, hogy szívlelem a zsidókat vagy a cigányokat.

2013. márc. 21. 23:47
 35/43 anonim ***** válasza:
Nemcsak itt, hanem pl. Ukrajnában, Szlovákiában is.
2013. márc. 22. 20:27
 36/43 anonim ***** válasza:

Ha a Jobbiknak csak cigányellenes lenne a programjuk, esküszöm, hogy mellettük szavaznék. De ezekkel a folytonos antiszemita megnyilvánulásaikkal sajnos elvágták magukat.

Félő, hogyha ők kerülnének hatalomra kb. az lenne mint 1933-ban Németországban...

Ráadásul a gazdaságpolitikájuk nem valami kidolgozott.

Viszont bármit megtennék, hogy ne a felcsúti kiskirály kerüljön megint oda, ahol most van... Végzetes hiba volt.

2013. márc. 23. 00:05
 37/43 anonim ***** válasza:
Nem antiszemita. Sokan jönnek amúgy ezzel, hogy listáznák a zsidókat, de senki se jár utána, hogy ez mit is jelent. Amikor az (azt hiszem hogy volt) izraeli elnök kijelentette, hogy felvásárolják MO-t, a Jobbik követelte, hogy magyarázzák meg, vagy kérjenek bocsánatot, és mivel ilyen kijelentéseket tesz egy olyan ország, ami köztudott itt is, hogy szétszedi MO-t a bankokkal meg a multinacionális cégeivel, a Jobbik azt tanácsolta, hogy írják össze kik azok akik kettős állampolgárok A PARLAMENT FALAIN BELÜL, mert ha pl izraelnek és Magyarországnak is esküt fogadott, akkor kérdéses hogy melyik ország javára tevékenykedik majd ha lehetősége van rá. Egyébként ez csak a cionista Magyar lakosságnak felháborító, Izraelben szó sem lehet kettős állampolgárságról a parlament falain belül... és igaziból semelyik normális országban nincs ilyen., Az nem antiszemitizmus, hogy Magyarországon a Magyarok javára tevékenykedik az ország, és nem hódol be a hódító zsidóság előtt. De ezt mindenkinek szíve joga eldönteni, csak előtte tájékozódjon és ne higgyen el mindent a bal-liberális médiának.
2013. márc. 23. 08:04
 38/43 A kérdező kommentje:
2013. márc. 23. 08:36
 39/43 anonim ***** válasza:
Ezért a kijelentésért egy interjúban bocsánatot kért. Vagyis azért kért bocsánatot, hogy félreérthetően beszélt. Én ezt elfogadtam, hiszen ő is ember, és ennyi még bőven belefér a jobbik "negatív" dolgaiba, főleg hogy csak felfújta utána az egészet a sajtó meg a média. Ellenben a FIDESZ meg az MSZP már végleg elásta magát az én szememben.
2013. márc. 23. 09:30
 40/43 anonim ***** válasza:

"Félő, hogyha ők kerülnének hatalomra kb. az lenne mint 1933-ban Németországban..."

Te is sok klub rádiót hallgathatsz ott mondonak ilyen f@sságokat a Jobbikról! :D

2013. márc. 23. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!