Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ennyire rossz a magyar...

Miért ennyire rossz a magyar politika? Miért nincs egy normális párt sem?

Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 16:24
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

"Anno a fidesz is ígérgetet" Nem véletlen írtam, hogy ne legyünk előítéletesekkel a Jobbikkal szemben... mi ez, ha nem megalapozatlan előítélet egy másik pártra mutogatva hogy ők is hazudtak, akkor biztos majd ez is fog, pedig esélye sem volt még semmit letenni az asztalra? De most komolyan? Alapból kire szavaznál ha nem a Jobbikra?

MSZP? ugyan már... nem is kéne a parlamentben lenniük a hazug disznóknak

FIDESZ? nincsenek változások... idejük volt bizonyítani bőven, nekem elegem van a narancs politikából... nem szól másról mint orbán viktor trónjának megszilárdítása és sikkasztás meg mellébeszélés mesterfokon

DK meg az ilyen hülyeségek hogy együtt 2014 említésre sem méltók

ÉS ITT VAN A JOBBIK, amelyik az egyetlen értelmes párt jelenleg, és a nemzeti érdekekért harcol, nem beszélnek mellé! NA AZ Ő PROGRAMJUKKAL TÉNYLEG LEHETNEK VÁLTOZÁSOK!

Az már eldőlt kire fog szállni az én voksom, és remélem meg is nyerik....

2013. márc. 20. 08:12
 22/43 anonim ***** válasza:
Mellesleg nem a legfelsőbb körökből kéne a parlamentbe beültetni melegedni a tagokat, akik világ életükben burokban éltek, az ország és a normális ember valós helyzetéről semmi fogalmuk sincs.A saját elrugaszkodott álomvilágukból indulnak ki.Nem ilyen rózsaszín szemüveges pártok kellenek, akik csak azt látják és hangoztatják, hogy hajj de szép és jó itt minden, miközben a többség éhkoppon van!
2013. márc. 20. 08:34
 23/43 A kérdező kommentje:

"Téged is befolyásolt valaki...De te nagyon tudsz ha így megmondod hogy mért szavaztak a Jobbikra! :D

Esetleg cigány lehetsz vagy egy csalódott Fidesz szavazó..."

Ezzel indítottam a kérdést "Miért nincs egy normális párt sem?"

De igen, én félig cigány, félig zsidó vagyok és egy csalódott Fideszes szavazó. Ahhoz meg végképp nem kell okosnak lenni, hogy lássuk, hogy a Jobbik a cigányozással és a zsidózással nyerte meg a szavazótáborának a nagyobbik részét.

http://www.youtube.com/watch?v=A646_VkDrgI

http://www.youtube.com/watch?v=Tnx7DPwxbu4

Az egyik videón a Jobbik-os csürhe látható, és még van képük magukat igazi magyaroknak nevezni.

A másikon Vona Gábor mostani beszéde. Egész végig semmi konkrétumot nem mond. Csak, azt mondja el amit mindenki tud, hogy sz@rban van az ország. Szidja a többi pártot, az utolsó 10 percben pedig a cigányokról beszél.

Ez volt az első két videó amit találtam. Szóval még véletlenül sem szelektáltam, hogy rossz színben tüntessem fel a Jobbik-ot.

2013. márc. 20. 08:38
 24/43 anonim ***** válasza:

Az hogy félig cigány, félig zsidó vagy nem zárja ki, hogy Jobbikos is legyél. A jobbik nem a cigányok ellen lép fel közvetlenül, hanem olyan törvényeket hoz, ami a legjobban a bűnben élő cigányságot, és a magyarságot is érintené (tolvajokat jobban büntetné, halálbüntetés ha olyan nagy a vétség, csendőrség felállítása, felelős gyerekvállalás-nincs minden poronty után támogatás stb.stb)

A zsidóságról meg annyit, hogy összeírnák a parlamentbe azokat, akik kettős állampolgárok (zsidó-magyar) Miért is? Alapból Jeruzsálemben nem lehet a parlamentben kettős állampolgár egy képviselő sem, törvény van rá, az USA-ban is, ez csak itthon menő, hogy kettős állampolgárság a parlamentben, hidd el. És olyan zsidó kijelentések után, hogy Magyarországot felvásárolják szépen lassan(és ezt fel is vállalják, sőt a miniszterelnök jelentette ki) ne is csodálkozzunk hogy a Jobbik jobban megfigyelni a zsidó érdekeltségű képviselőket.

Egyébként elárulom, hogy én is félig vagyok Magyar, de itt a szívemben teljesen az vagyok, és mellette szimpatizálok a Jobbikkal. :)

2013. márc. 20. 11:19
 25/43 A kérdező kommentje:

Na igen, nem vagyok félig sem zsidó, sem cigány, bár teljesen magyar sem vagyok. Semelyik párhoz nem fűződöm igazán.

A Jobbik kijelentésével pedig az volt a gond, hogy konkrétan csak azokat akarta össze írni akik magyar-izraeli állampolgárok. Szóval nem a kettős állampolgárokat, hanem csak a magyar-izraeli kettős állampolgárságú politikusokat.

2013. márc. 20. 12:54
 26/43 anonim ***** válasza:
Mert ök akarják felvásárolni az országot!
2013. márc. 20. 13:33
 27/43 A kérdező kommentje:
Hát persze, ők irányítják a világot is.
2013. márc. 20. 13:41
 28/43 anonim ***** válasza:
A magyar nép mindig is inkább egymást marta összefogás helyett, úgyhogy ezen nincs mit csodálkozni, ez a nagy széthúzásnak az eredménye. Amúgy szerintem a 2.VH alatt mehetett tönkre minden és még rátett egy lapáttal egy 40 éves diktatúra is, ami kiszívta az emberek agyát.
2013. márc. 20. 15:37
 29/43 anonim ***** válasza:
2013. márc. 20. 16:49
 30/43 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem! Be tudtál linkelni két videót a youtube-ról? :-D Ügyes vagy!

Már csak meg kéne értenem, most miért is szól eme két videó a Jobbik ellen... Gondolkoztam.. Nem értem. Mindegy, te dolgod. Több videó nincs is róluk, csak ez a kettő, mi? A többit ne nézd... Abban nem is mondanak semmi hasznosat, csak a cigány elleni lázítás megy.. (irónia volt, remélem értetted)

És most érdemi válasz a kérdésedre: Egy normális pártot én már találtam. A Jobbik.

Honnan tudod, hogy a Jobbik nem jó? Vagy én aludtam át pár évet és voltak már hatalmon és bebizonyosodott hogy rosszak, vagy te vagy előítéletes?

2013 van, akkor nem aludtam át, tehát a hiba a te készülékedben van. Sajnos.

Na mármost, eddig tudtommal két párt váltogatta egymást. Akkor honnan tudjuk, hogy más párt milyen?

A baj, a magyar emberek többségének fejében van.. Inkább szavaznak a régire, a megszokottra, mintegy megváltásra várva, de hát az sose jön el... És ahelyett, hogy azt mondanák: "Na, itt van még több párt is, mint az MSZP meg a Fidesz, kipróbálhatnánk milyen!" De nem... ők nem szavaznának másra. Rossz mentalitás, ezért tart itt az ország ahol!

2013. márc. 20. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!