Miért nincs egy normális (politika) vitakultúra Magyarországon?
Miért van az, hogy a szélsőségesek (akár jobb akár bal) kezdenek el mindig k*rva anyázni először?
Nem akarok senkit se megbántani, de szerintem ez inkább tudatlanság...
Ha én most elkezdem egy picit kritizálni a jobbikot esetleg teljesen jogosan, már kapnám a magamét, hogy ÉN vagyok a fogyatékos, a gyökér, a hülye és persze zsidó takarodjak a francba.
Tudom milyen emberek vannak a jobbikba, és azt azért hozzátenném, hogy ők sem angyalok.
A választókerületünkben elég durva dolgok történtek...
Nahh most mindjárt jön a tipikus provokatív kérdés...
Nem tudsz te semmit!
Mi a jobb? Nácizni, vagy antiszemitázni?
A baj hogy mikor te sem vagy különb azt sem veszed észre, pedig vannak akik ugyan úgy szavakat élezne, függetlenül a pártállástól. Vagy szerinted fasisztázni, nyilasozni, helyes és csak antiszemitázni van valami mentesítő hatása? Nem beszélve arról hogy, annyira értelmiséginek akarják feltüntetni magukat sokan, a jobbikosokat lehülyézve. Holott a Jobbik szavazóbázisának nagy része fiatal egyetemista, főiskolás, vagy éppen már végzett fiatal. Az egész nevetséges úgy ahogy van.
Vita kultúra?
Jobbikos vagy, és tudod hány kérdést tettem fel amire nem válaszol senki? Hányszor írtam, követhető és logikus érveléseket a gazdaságról? Mikor elfogynak az érvek, akkor jön a kommunista " ami nevetséges" és a szélsőséges" amire már nem is figyelek, jelzők. Vannak akik a " nem megvalósítható stb " beszólásig eljutnak, de az indoklásig soha. Akik a kedvenceim azok az ultra liberálisok, akiknek az sem baj hogy a szabadság vágya, másoknak diktatúrát jelentene, vagy a mai katasztrofális társadalmi helyzetet még tovább züllesztené. " de nem is érti"
Amíg vannak tabu témák, mint:
- cigánybűnözés
- zsidóbűnözés, korrupció
- holokamu
- hazaárulás, más országokkal kokettálás Magyarország ellen
- multik, hogyan zsákmányolják ki az országot és teszik tönkre a kiskereskedőket
- privatizációs bűnök, avagy hogyan vásárolt piacot és nem gyárat, avagy robbantsuk fel a magyar ipari létesítményeket
- médiacumu avagy hogyan hallgattuk el az igazat és hogyan manipulálunk benneteket nap mint nap
...
sorolhatnám még sokáig ... amíg ezek a témák tabunak számítanak, beszélni sem lehet róla, addig nem lesz vita.
Egy normális ember, párt felveti, mire rögtön jön az antiszenyázás meg rásssszistázás.
És amíg a mai parlamenti hazaáruló pártok itt vannak, addig ez folytatódni is fog.
engem jobbikosként hányszor leugattak már, anyáztak itt...
a legjobb amikor nem írom ki, hogy melyik pártra szavazok, nehogy az befolyásolja a válaszokat. Nah akkor aztán kapom a sok lekommunistázást meg szocizás, stb. szánalom.
nem védem a jobbikosokat sem, a magyar ember de inkább az egész világ emberei hülyék, hogy értelmesen képesek legyenek politizálni, némi kivételtől eltekintve.
Mindenki felkiáltójellel akar politizálni, pedig azt úgy nem lehet(ne). Nem is illik.
Nem?
Akkor bele kell szürkülni a szánalmas könyörgésbe és nyomaték nélkül, csak úgy egykedvűen a pontokkal teli életet élni? Mikor értik már meg az emberek, hogy semmi nincs csak úgy! Ha nem igyekszel az érdekeidet kikényszeríteni akkor semmit nem csinálsz, csak statisztálsz a pusztulásodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!