Miért váltott ki ennyi ellenszenvet az a bizonyos sms a belügyminisztériumtól?
Mert sz.rt sem ért. Ebből most lett valaki okosabb?
Én azért nem kaptam, mert Telenoros vagyok, azok meg nem küldték át. Mondjuk k.rvára meglepődtem volna 2200 kilométerrel odébb a 15 fokban és járathattam volna a motort a pálmafák alatt amíg ki nem fogy a benzin, de a mellettem álló Audis marhára nem tolerálta volna, ha beülök hozzá.
Mert ülök csendes magányomban a számítógép és egy bögre kakaó mellett ezen a szép havas délutánon, erre mi zavar meg? A Belügyminisztérium miatt ne fogok kiülni a kocsimba vagy más kocsijába...
(Ha pedig a hóban akadtam volna el, pont erre lett volna szükségem hiszen magamtól nincs ennyi eszem.)
Mert kb annyit ért mint halottnak a csók.
Ilyen helyzetben cselekedni kell, irányítani a mentést, koordinálni a mentésben résztvevőket. Nem pedig smsezni.
én örültem volna neki, ha bajban lettem volna. legalább a tudat, hogy gondolnak rám :D
az már teljesen más tészta, hogy nagyon szarul volt megfogalmazva, de a lényeget leszűrtem.
és még egy kérdés: ezeket kiknek küldték ki? az ország összes lakosának, vagy azoknak, akik jeleztek, hogy bajban vannak?
külföldi vagyok.
Az újabb kérdésre: gyanítom, a T-Mobil és a Vodaphon valamennyi mobil elõfizetõjének. A Telenor nem küldte.
Azért gondolom, hogy válogatás nélkül, mert valamennyi ismerõsöm kapott és én is és történetesen valamennyien otthon voltunk, legtöbbünknek nincs is autója.
Pedig elvoleg a szolgáltató elég jól be tudja határolni, hogy a készülék hpl tartózkodik, így nem kellett volna küldeni olyannak, aki a pl épp Bp belvárosában volt.
Node fontos irányelv, hogy nem tudja a jobbkéz, mit csinál a balf@x. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!