Nemsokára elolvad a rengeteg hó, jön a belviz és megáradnak a folyók, patakok erre fel készült a Katasztrófa védelem?
#10 hol találkozzunk induljunk együtt.
nics kocsim, de ha neked van beszállok a benzin pénzbe de mehetünk többen is és osztjuk a költségeket.
"Majd kapsz egy sms-t a belügytől, hogy a hólapátodat használhatod evezőnek és ne hagyd el a csónakot mentőmellény nélkül."
És ha léket kap a csónak, ülj át egy másikba xD
Orbán Viktor hibája! Ő egy mocskos ember!
Magyarország Dzsídipije is zuhanórepülésben(gyönyörű szó) van mióta ő kormányoz. És esik a gazdaság... én már csak tudom mert felsőfokú közgazdaságot(van ilyen?) végeztem az Alsópöszröményi Egyetemen.
Milla 2014!
...
Bajnai Gordon the real Power!
A katasztrófa védelem, szintúgy mint a kormányunk, fel van készülve minden lehetőségre.
Megvannak a sajnálkozó/magyarázkodó formaszövegek, csak a dátumot és a helyet kell beírni.
Fel vannak készülve,persze.
A télre is fel voltak készülve,csak a hóra és a szélre nem számítottak...
2010-es árvíznél is mi voltunk kinn elsőkként a Sajónál,hivatalos szervet órákig nem láttunk,pedig ömlött be a víz a házakba,mentettük ami menthető.Hernádnál detto.
Most megint emelkedik a Sajó,talán a Hernád is,nem jártam arra pár hete,de garantáltan nem a katasztrófavédelem lesz ott elsőként -pedig már most nézeetniük kellene,mennyire fogják birni a hiperszuper 2 éves gátak.
"Pontosan ezért kérdezem, hogy még több lesz,és megint az lesz a kifogás,hogy nem készültek fel.már most kellene intézkedni ."
Belvíz ellen nehéz védekezni, maximum az árkok tisztítása jöhet szóba, nem tudom, hogy csinálják-e (nem látni, de felénk nincs gond az árkokkal általában), de erre például jó lenne a közmunkaprogram... Az, hogy a gazdák földjén áll a víz nem az állam feladata. Az, hogy a házat nem szigetelték, szintén nem állami feladat. A gátépítéssel meg már úgyis elkéstek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!