Nemsokára elolvad a rengeteg hó, jön a belviz és megáradnak a folyók, patakok erre fel készült a Katasztrófa védelem?
Természetesen, a katasztrófa védelem a hóra is felkészült.
Meg kedves kérdező hol láttál te itt gengszter váltás után rosszul kezelt árvizet? :D
az árvizet már b............hatjuk,
meg kellene fékezni hallottam kiskoromban,hogy gátat épitettek, igaz azt a "büdöskomcsik"csinálták.ja meg a MAGYAR NÉPHADSEREG,MEG MUNKÁSöR, MEG RENGETEG ÖNKÉNTES,
én még gyerek voltam ,de rengeteg hosszúhajú hippi kint volt a gáton.a És még egy érdekesség a cigány emberek is tolták a földet a talicskával, meg hordták a homokzsákokat.ekkor 1970,irtunk. utána emeltek a tiszagáton de az előbb felsoroltak akkor is ott voltak.
#7, jó,hogy van ilyen emberke aki figyeli a hibáinkat ,igaz a kérdéshez semmi köze,na az ilyenek bújnak el ha baj van akik el bújnak ha baj van.
ilyen ember kellene kb 100, de az a baj hogy 100 ezer van belőlük.
ha árvizvan a vizügy csak szét tárja a karját,és elkezdi felolvasni, mi mennyibe került az el múlt évben, felkészülésre, Tóték meg Kovácsék mindenét el vitte a viz
és mennyi Tóték és Kovácsék élnek a veszélyeztetett. térségben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!