Mi lenne velünk romák nélkül?
Jobb lenne.
Majdnem svájci közbiztonság lenne itt.
A magyar törvények csak magyarokhoz , európaiakhoz vannak igazítva és nem ilyen nagy mértékben eltérő kultúrájú emberekhez.
"Mi lenne velünk romák nélkül?"
Ha ők nem lennének, akkor élne:
Szögi Lajos, Bándy Kata, Marian Cosma, Hórák Nóra, Pénzes Henrietta ...
Sajnos NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON HOSSZÚ A LISTA!
Én azt veszem észre hogy amióta az emberek inkább otthon ülnek ahelyett hogy dolgoznának azóta rosszabb az élet. Az a 100-200 ezer cigó nem oszt nem szoroz a történetben.
"Én azt veszem észre hogy amióta az emberek inkább otthon ülnek ahelyett hogy dolgoznának azóta rosszabb az élet. Az a 100-200 ezer cigó nem oszt nem szoroz a történetben."
Igazad lehet. Amióta az emberek otthon ülnek, ahelyett hogy dolgoznának, a szegény cigányok majd megszakadnak, hogy eltartsák az embereket. Könnyítenünk kellene a sorsukon! Elmehetnénk például dolgozni, hogy ne az ő véres verítékük által kitermelt adókból kapjuk segélyeinket!
ha ez így megy tovább akkor az ország egy újabb Trianont fog elszenvedni. Gondoljatok bele Habsburg nemzetiségi politika, kellenek hogy felhasználhassuk a magyarok ellen!
sztem a történelem ismétlődni fog
"ha ez így megy tovább akkor az ország egy újabb Trianont fog elszenvedni"
Nem lesz itt semmiféle területi elcsatolás. Egész egyszerűen csak pár évtized múlva Magyarország olyan lesz, mint Kalkutta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!