Bajnai mitől lenne jó kormányfő? Mi az amivel ezt bizonyította?
Kedves Kérdező! Ha Te ennyire elvakult Orbánista vagy, miért tetted fel ezt a kérdést? Hogy mindenkit megcáfolj a saját véleményeddel, aki normálisan válaszol?
Én személy szerint jobban éltem Orbán előtt a Bajnai időszakban, és nem érdekel mivel vadítanak a TV-ből, tapasztaltam, hogy akkor könnyebb volt egy dolgozó embernek megélnie, és volt jövőkép, ami most nincs, úgyhogy én BIZTOS BAJNAIRA SZAVAZOK JÖVŐRE!!!
Lehet lepontozni...
Bajnait csak a bankok és a multik érdeklik a kisembereket lenézi.
Bajnai egy báb lenne a kűlfőldi érdekek kezében főleg az amerikai üzletembereknek kedvezne.
# 10:
"Viszont nincs szociális érzéke. Hurrá. Lehet, hogy a gazdaságnak jót tenne, de mint a válságkezelése idején is: aki szegény volt, az még szegényebb lesz. Szerinted is éppen erre van szüksége az országnak jelenleg?"
Bajnai idején, ha valakinek bruttó 145 ezer forint volt a bére, 104 144 forintot kapott kézhez. Ma akinek 145 ezer a bruttó bére 94 975 forintot.
Orbán a minimálbér bérköltségét 3 év alatt 94 448 forintról 125 930 forintra emelte, úgy hogy közben mindösszesen 3 954 forint maradt a dolgozónál. Ezzel szemben a bruttó 250 ezer forint felett keresők adóterhelése csökkent, pl. 400 ezer forintos bruttó jövedelem esetén majdnem 30 ezer forinttal több jut a dolgozónak, ez mégsem pörgette fel a gazdaságot.
Ebből tényleg az a következtetés vonható le, hogy Bajnai idején lesznek a szegények szegényebbek?
Bajnaiból kiváló gazdasági miniszter , pénzügy miniszter vagy hasonló lenne.
De ,miniszterelnöknek , államfőnek nem jó.
Egyébként, nem ő lesz az elnökjelölt azt mondta.
Talán annyi, hogy az államcsőd küszöbén félrerántaná a kormányt a szakadék szélén, ahogyan 2009-ben is megtette.
Orbánból viszont simán kinézem, hogy a mániákus hatalomvágya és az egyéni érdeke következtében az államcsőd sem lenne számára túl drága, csakhogy hatalomban maradhasson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!