Az öregek választójogát nem kellene korlátozni?
Az ország gazdaságára rossz, a nyugdíjasok tojnak rá, ha hiteleket kell felvenni, a lényeg az, hogy őket ugrálják körül, illetve a nyugdíjat emeljék.
Na most, ez nem jó az országnak, a dolgozó népet többszörösen hátrányosan érinti. Még valamivel behízelgik magukat a kormányfőjelöltek, és ennek hatására az rájuk szavaznak az öregek.
Be kellene vezetni egy korlátozást, pl azt, hogy egy öreg szavazata, fele annyit érjen, mint egy dolgozóé.
Szia!
Aztán jöhet a többi:testi fogyatékosok,egészségesek,szegények,gazdagok,cigányok,zsidók,nyugatiak,keletiek,városiak,falusiak...mindenki befolyásolt és a saját érdekét nézi!
Vagy maradjon így és fogadjuk el egymást!
Cukifiú. XD Te politizálsz? Az eddig feltett kérdéseidből és az eddig adott válaszaidból, ki nem néztem volna belőled. XD
Egyébként ezt így nem lehet megvalósítani, mert ha ezt megcsinálnák, akkor mindenki más is jönne, hogy jaj én etnikum vagyok, különleges bánásmódot igénylek, többet ér a szavazatom, jaj, én gazdag vagyok, nekem több pénzem van... Nem lehetséges. :)
Te mekkora egy idióta vagy. Neked nincsenek nagyszüleid, vagy talán fullosak és nincsenek rászorulva a nyugdíjra? Tudod ebben az országban, mint mindenki az öregek is szeretnének boldogulni. Ha mi nem lennénk a nagymamámnak, akkor szegény örülne, hogy enni tud valamit és akkor a számláiról még nem is beszéltem. Kívánom, hogy legyél te is nincstelen nyugdíjas. Majd meglátogatlak a Margit híd alatt csövezés közben, és talán még egy kis aprót is hozzád vágok, ha nagyon szépen kéred.
Inkább a sok adócsalótól, sikkasztótól és politikus pereputtytól kéne megvonni a szavazati jogot! Meg az ilyenektől, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!