Magyarország miért bénul meg 10 centi hótól? Ki ennek a felelőse?
Nekem ne mondja senki, hogy bárki kisgyerekkel/csecsemővel dolgozni indult. Maximum a 5%-uknak volt tényleg fontos és halaszthatatlan dolga. Legtöbben csak a hosszú hétvégére indultak haza, vagy a nagyihoz stb.
Akinek meg olyan sürgős volt, legalább a hírekre való tekintettel vihetett volna élelmiszert legalább.
Persze az állam is hibás. A hófogókat már két hete szedték felfelé és nem tették vissza. A honvédelmet nem reggel kellett volna kiküldeni, hanem már éjszaka.
"Nekem ne mondja senki, hogy bárki kisgyerekkel/csecsemővel dolgozni indult"
Bőcsödéről, óvodáról, iskoláról hallottál már? Csak, mert tegnap nem volt iskolaszünet.
Pont az volt a nehéz, hogy reggel még mindenki odaért ahova akart. Délután a hazaúttal volt a fő gond.
"Bőcsödéről, óvodáról, iskoláról hallottál már? Csak, mert tegnap nem volt iskolaszünet.
Pont az volt a nehéz, hogy reggel még mindenki odaért ahova akart. Délután a hazaúttal volt a fő gond."
Én is és szerintem más is azokra érti akiknek tényleg egyáltalán nem volt létfontosságú útnak indulni.
Biztos voltak ilyenek, nekem ne mondja senki, hogy nem!
Akkor leírom ide is:
maximális az együttérzésem a segítségre szorulókkal, de hagy tegyek már fel egy kérdést:
Mi abban a meglepő, vagy rendkívüli, ha a száraz kontinentális éghajlatú Kárpát-medencében március idusán 30 centi hó esik, és 100 km/h-val fúj a szél? Emberek, ilyenkor Mo-n még tél van, ez pedig nem ítéletidő, hanem TÉL
A meteorológiai tavaszt Március 1-től számolják,a csillagászati Március 21 ha jól tudom.
De nem mondanám normális,általános dolognak ezt,családomban pl senki nem emlékszik ilyen Március 15-re.Akkor olyan gyakori mégsem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!