Miért támadják a Jobbikot?
Ez itt a Jobbik programja. Miért mondják, h rasszista, meg nemzetellenes, amikor semmit nem csináltak, ami ártott volna valakinek, csak ki merik mondani, amit a többi párt el akar tusolni.
"Mutatsz erről valamiféle hivatalos statisztikát vagy felmérést is?"
Beugrik valami arról a névről, hogy "kuruc.info"?
A kuruc.info olvasottsága kb. a 3-szorosa a barikad.hu-énak. Egyértelmű, hogy jobbikos körökben a kuruc a véleményvezér és nem a langyos barikád.
Egyébként szerinted ki gyártja az olyan hozzászólásokat, mint "Hitler jó ember volt", "Hitler félmunkát végzett" stb.? Az LMP-sek?
Baromság.
Én jobbikos vagyok de nem olvasom kuruc infót soha.
Viszont Bogár Lászlót igen, és azt is a mi a jobbik programja. Ahogy a Fideszét és az LMP jét is olvastam.
Mszp- szdsz Mdf kizárt tényezők azokkal nem is töltöm az időt. Én nem ideológizálok és lekakálom a zsidókat és a cigányokat is. Egyszerűen megértettem hogy amíg nem lesz átfogó változás addig csak kaszáljuk a jeges esőt és hol jobb hol rosszabb lesz, de komoly és stabíl ekőre haladás ami tükrözi hogy mennyit dolgozik ez a nemzet, semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!