Szerintetek ki nyeri a 2014-es válaszást, és ti kire szavaztok?
Le kell lombozzalak titeket.
Teljesen mindegy kire szavaztok a választások mindig elvannak csalva.
Jelenleg nem tudom kire szavazok, a kire NEM lista az biztosabb.
Akik újak vannak, vagy újnak mutatják magukat mind populista szemetet mutattak fel programnak. 2014-ig nyomon követem még mi alakul ki és majd akkor eldöntöm.
Egyértelműen a Fidesz fog nyerni, ha tetszik, ha nem.
Én a jelenlegi felállás szerint nem megyek el szavazni. Jobboldali, konzervatív értékrendűnek vallom magam, ám jelenleg csak baloldali, populista pártok közül lehet választani. Ezekből nem kérek.
"De miért gondoljátok ennyien, hogy a Fidesz esélyes ismét? Nem volt elég ez, amit négy év alatt leműveltek, elrettenteni minden szimpatizánsukat?"
Nekünk elegünk volt a Fideszből igen, de Magyarországnak sajnos még nem. Sokan fognak szavazni rájuk. A 2/3 biztosan nem lesz meg. Tuti hogy csappant a népszerűség nem kérdés, de ha ezt levesszük a 2/3-ból még úgy is esélyes.
Én is Jobbikra szavazok, jobboldalinak vallom magam, de engem az az egy érdekel, hogy magyar érzelmű párt legyen kormányon. Ne olyan aki kiárulja az országot, ne olyan ami a bankok, multik érdekeit nézik, hanem a népét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!