A most elhunyt Cipő Republik énekes tényleg kommunista volt?
Én ezt értem, hogy többen megírták (a Blikkre hivatkozva), és azt is elfogadom, hogy az volt, csak te nem vagy képes megérteni, hogy nem volt rossz ember, nem olyan kommunista volt, mint amilyenre gondolsz. Voltak eszmék, amikben hit és aszerint élt, senkinek sem ártott. Miért kell most ezen pörögnöd? Neked ez fáj vagy tett ellened valamit?
Kíváncsi lennék a korodra is...
"Példa az "Ezt a földet választottam" és az "Emberlelkű földeken" c. dalai."
Ja és az Emberlelkű földeken című számot Tóth Zoltán írta, aki szintén ugyanakkora tiszteletreméltó tehetség és ember, mint Cipő!
Ezenkívül most láttam, hogy a kérdező még a Zenekar nevét sem tudja pontosan leírni, de minősíteni és hülyeségeket összebeszélni, azt tud!
Ezért is annyira nagy tragédia mindannyiunknak, hogy Cipő meghalt, mert ilyen világban élünk, ilyen az emberek nagy többsége, mint akik itt kommunistáznak meg kötözködnek, hogy mit tett le az asztalra...
"Én ezt értem, hogy többen megírták (a Blikkre hivatkozva), és azt is elfogadom, hogy az volt, csak te nem vagy képes megérteni, hogy nem volt rossz ember, nem olyan kommunista volt, mint amilyenre gondolsz."
de olyanokban hitt, a szovjetunio egy bolsi eszme, a szovjetunio himnusza a sztálini világot jelképezi, a többi mese...ő sztálini lenini szovjet kommunista volt, aki a neobolsevizmus képviselői mellett volt mindig, gyurcsány-szdsz és ilyenek! ha ezeket szerette, akkor bizony rossz ember volt!
Egy cikk: [link] ("Cipő múlt héten még Gyurcsánnyal kávézott")
Aki gyurcsánnyal kávézott az biztos nem az eszmei kommunizmust szerette, hanem a liberálbolsevizmust!
Senki ne mtagadja, hogy az volt. De én akkor szét vagyok manipulálva a számai által. Nekem adott valamit, ti pedig nem szerettétek, mert másképp képzelte a világot, másba hitt, mint ti. Azért kíváncsi lennék arra, hogy ti hogyan éltek, mennyire vagytok tiszta életűek és tartjátok magatokat azokhoz az elvekhez, amiben ti hisztek. Ő legalább hű maradt ahhoz, amiben hitt, nem volt köpönyegforgató. Ezzel le is zárom ezt az egészet, gondoljatok róla, amit akartok, amit a Blikk ír stb.. A halála után könnyű... Ez vajon melyik ideológia alaptana, hogy a halottat szidjuk a gyakorikerdesek.hu-n?!
Én úgysem vagyok beszámítható, mert túl sok Republicot hallgattam már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!