Orbán vagy gyurcsány a jobb?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 14:20
11/17 Vadkan01 válasza:
Igen a vécékefe jobb, mert az legalább hasznos.
12/17 anonim válasza:
Orbánnál még Gyurcsány is jobb. Gyurcsány legalább két alkalommal őszinte volt.
1. Az őszödi beszédben. Abból világosan is látszik, hogy a jó kormányzás szándéka megvolt benne. Bár szakértelme nem volt hozzá, se támogatottsága, még saját pártján belül sem, de a szándék legalább megvolt.
2. Amikor a megszorítást megszorításnak nevezte. Orbán is megszorít, de vagy kiigazításnak, vagy csomagnak, vagy költségvetési zárolásnak hívja. És közben tagadja, hogy megszorít.
13/17 anonim válasza:
Gyurcsány már kiderült hogy mekkora szar ember. Orbán nincs akkora szar.
14/17 anonim válasza:
Aki lepontozott fejezze már ki Gyurcsány mi jókat csinált. Készséggel meghallgatom. Ne csak pontozzatok írjátok már le miért.
15/17 anonim válasza:
Én nem tudok közülük választani úgy igazán.
Talán az Orbán nem k*rvázta le az országot.....
16/17 anonim válasza:
Én nem tudom de győzőn a jobbik!
17/17 anonim válasza:
2013-as kérdés. :) Azóta 2x is meglett választva az Orbán. :) Akkor mégse lehet olyan rossz ezek szerint a népnek, máskülönben nem választották volna meg ennyiszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!