Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szegedi Csanád Erdélyben "Új...

Szegedi Csanád Erdélyben "Új Magyar Honfoglalást" hirdet, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg a videót, és utánna írjátok le a véleményetek !

http://www.youtube.com/watch?v=-0y3qxNEj8E

2009. szept. 11. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező egyre többen vagyunk akik már nem bírják tétlenül nézni az ellenünk és ellenetek irányuló igazságtalanságot.Már elkezdődött és nem lehet megállítani,csak idő kell kitartás.Az elhangzottakkal teljes mértékben egyetértek.Legalább már vannak olyan emberek akik kiállnak a Magyarokért sok sikert nekik és minden igaz embernek határon belül és kívül is.
2009. szept. 12. 08:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nem alkuszom, nem adok egyetlen falut sem,

A máséból nekem nem kell egy falat sem,

De mi a miénk, egy szép napon visszajár,

Mert az én fajtám nem lesz birkanyáj."

Trianon egy szörnyű lopás volt. Nemcsak területünket, testvéreinket is ellopták tőlünk. Szerencse, hogy nem sikerült teljesen, és az a kis írmag, amit meghagytak, még hatalmas juharfává nőhet, és fog is nőni.

2009. szept. 12. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is erdélyi vagyok. Ez az ember nem javít sokat a helyzetünkön inkább ront! Csak felidegesíti a románokat, és sokkal ellenségesebb lesz a viszony magyar és román között! Ne felejts el, hogy ha tetszik, ha nem Erdélyben jelenleg a románok a főnökök. Már 2 osztálytársamat megverték, mert magyarul beszélt, engem pedig leköpött ugyancsak emiatt egy román az utcán. Utálom a hungaristákat!
2009. nov. 21. 17:00
 14/14 anonim válasza:

Utolsónak

Én is erdélyi vagyok, engem is ért már hasonló megalázás a románok részéről, és bár folyton azt hallom hogy az okosabb enged, hogy hagyjam annyiban mert nem ér az annyit, mindig is ott motoszkált bennem (főleg, ha a társaimat is kigúnyolták magyarságuk miatt), hogy azért ezt nem lehet örökké annyiban hagyni. Szegedi Csanád híre először engem is megdöbbentett, bár nemes a célja, én egyáltalán nem bíztam benne hogy sikerülhet neki huzamosabb ideig itt Erdélyben "magyarkodni"... Viszont végignéztem élőben, ahogyan Brassóban vonulnak a 20 évesek a Noua Dreaptă-t képviselvén, olyan feliratokkal hogy "A Székelyek nem magyarok" és ordibálják, hogy ”Ținutul Secuiesc pământ românesc” és ugyanezek elvernek Szentgyörgyön egy magyart aki magyar zászlót ragad el..,

na ez is ugyanúgy megdöbbentett. Mindig is volt magyar gyűlölet, magyarverés de ennyire nyilvános az utóbbi években nem. Természtesen vannak kivételek, de úgy általánosan nézve mindig ők lépnek egyet előre, mi pedig kettőt vissza. Az nyilvánvaló, hogy az ilyen Szegedi Csanád félék csak rontanak a román-magyar viszonyon, és lesz még jópár olyan agymosott székely is aki ellene fordul, csakhogy meg ne sértse az érzékeny román bőrt. A véleményem az, hogy ha nem lépünk mi most egy kicsikét, lépnek majd ők egy akkorát, hogy azt már visszalépni nem lehet... és ezt a kis lépést valahol itt és most kell megtenni, amíg még lehet.

2010. jún. 16. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!