Gyurcsány Ferenc az zsidó származású?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 20:26
31/38 anonim válasza:
"Miért, ha az, akkor mi van?? Számít, bármit is???"
Természetesen.
33/38 davidpsp válasza:
IGEN! Gyurcsány zsidó származású !!! Nem tagadja hogy zsidó !!!
34/38 anonim válasza:
Az. Ja és a zsidó nem csak egy vallàs hanem egy faj is.
35/38 turosbukta01 válasza:
Zsidó lánynak zsidó legény a babája,köztudottan a felesége zsidó származásu.
36/38 anonim válasza:
Az esze, az arcformája, a kipás képei, az erdélyi magyarok magyarigazolványának ellenzése, a nyugati bankrendszer és nagyvállalatok magyarországi támogatása, a katolicizmust támogató Orbán nem kedvelése, az NWO céljai között szereplő iszlamizálás, azaz a migráció támogatása, a KISZ titkár előélet, stb. számomra valószínűsítik, hogy az, de nem az a lényeg, hogy az-e, mert igen kiváló olyan embereket is ismerek, hanem a tettei a fontosak, és azok nem a keresztény magyarság érdekét szolgálják. Szerencsére ezt egyre többen felismerik és átlátnak a nagyon ravasz szófűzésén.
37/38 anonim válasza:
Rögtön megtudnánk, hogy az-e, ha a válaszolók mindegyike őszintén jelezné, hogy ő az-e. Én nem vagyok az, de nem tudom, ez jó, vagy rossz-e nekem, de az az előítéletem, hogy minden zs. okos, az utóbbi időben kezd árnyaltabbá válni. ... És minden sokkal tisztábbá és világosabbá vãlna, ha mindenkiről lehetne ezt tudni, amikor nyilatkozik vagy cselekszik.
38/38 Countryman válasza:
Szerintem sem zsidó, de őket szolgálja. Dumálni hazudni, lövetni nagyon jól tud,( mint a komcsik tudtak..) az idegenek s***** nyalja, és a Magyarság ellensége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!