1/11 A kérdező kommentje:
Politikai pályafutást , szónoki képességeket és munkásságot tekintve.Összegezve.
2013. márc. 1. 19:26
2/11 Komplikato válasza:
Ha leírnám szerintem örökre kitiltanának. Az meg, hogy nagyon nem jó, meg nem fejezné ki a lényeget. Már a hangjától és beszédmodorától rosszul vagyok ...
3/11 anonim válasza:
Kötögessen otthon a kandalló előtt.
4/11 anonim válasza:
Politikai pályafutását a köpönyegforgatás és a mérhetetlen képmutatás jellemzi, munkássága pedig ebből az okból kifolyólag teljesen hiteltelen. A megélhetési szájkaratemester archetípusa.
6/11 anonim válasza:
Semmi jó. Jobb lenne szerintem mindenkinek ha befejezné a politikai pályafutását!
7/11 Pro Patria válasza:
A Botoxlady?:)
Lendvai pont nem köpönyegforgató. Ő az, aki meggyőződéses kommunista volt, és maradt is a mai napig. Ritka az őhozzá hasonlóan szilárd politikai szemléletű személy.
Valami egészen más korban él:
https://www.youtube.com/watch?v=xF8c0-t9_IU
Számára ez háború:
https://www.youtube.com/watch?v=_BQqfyF3Cc8
Nem tudom, hogy hogyan lehetett a rendszerváltás után is a politikában maradnia. Talán ő az, akit a leginkább nem tudok elfogadni az országgyűlésben. De a 2010-es bukás óta már nem is nagyon látni. Méltán tűnt el a süllyesztőben.
9/11 reine69 válasza:
Pislogós / percenként minimum 90-100 / , botoxos, buta komcsi liba.
10/11 anonim válasza:
Álmodni nem szeretnék vele,egyébként külsőre jól tartja magát.Belül már valószínűleg szottyadt,mint körte a radiátoron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!