Láttatok már ekkora hőst mint Lendvai Ildikó?
Figyelt kérdés
A volt cenzor tüntet a sajtószabadságért :D szánalmas :D2011. dec. 30. 20:42
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Én mindig is rosszul voltam ettől a nőtől. Elhíresült mondása: Nem lesz gázáremelés. Mindezt az 50 %-os emelés előtt egy hónappal. Bár legalább ő bocsánatot kért érte, amit OV-ről nem mondhatunk el.
4/10 anonim válasza:
Egyébként örülök, hogy ismét sikerült elrontanom egy idétlen vicceteket. Legközelebb találjatok ki valami elméset és hitelesebbet.
5/10 Sz1u válasza:
Igen láttam már ilyen "hőst": Vona Gábor személyében! Ugyanis ("természetesen" a sajtószabadság jegyében) bezáratná a TV2-őt, RTL Klubot, ATV-t...
Több kérdés?
6/10 anonim válasza:
tipikus radikálisok. Ha nincs igazuk, szapulnak...
7/10 anonim válasza:
"tipikus radikálisok. Ha nincs igazuk, szapulnak..."
Ettől aranyosak. Jót röhögök rajtuk, ahogy főnek a levükben :)
8/10 escrogar válasza:
Covenant véleményével sokszor (valljuk be, egyszer sem :) ) értek egyet, de ez esetben mellé kell álljak. Mocskosság Lendvaitól is meg a Jobbiktól is.
9/10 anonim válasza:
Ennek a nőnek már rég elment az esze.Öreg már a politikához, menjen nyugdíjba meg plasztikai sebészhez és folytassa a botox kúráit....
10/10 anonim válasza:
Lendvai valóban különös, de a Vona Gáboros cikk nagyobbat ütött.
Az TV2-t csak akkor engedném lekapcsolni, ha azzal együtt a kurucinfó is megszűnik. Gondolom az már nem tetszene nekik annyira :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!