Akkor most hasznos a számunkra az Eu vagy sem? Az átlag magyarnak hasznos vagy sem?
Te egy retardált vagy. Arra az uniónak semmi ráhatása nincs hogy magáncégek mit vesznek meg vagy mit nem. Mint ahogy arra sem hogy orbán mennyire emeli az áfát éppen. Én egy szóval sem mondtam hogy ilyen nem létezik. De mivel ennek semmi köze az EU-hoz ezért fel sem hoztam.
Csak míg a malév egy állami cég volt addig a győri egy magán cég ;)
Most mit kacsingatsz hülyegyerek, mintha ez változtatna a lényegen:D
Látom nehezedre esik elismerni, h rgy hülye vagy, de hát mit is várhatnánk..
Milyen lényegen. Azon hogy megkérték orbánt hogy ne szúrja el adófizetőkk újabb tíz/száz milliárdjait egy masszívan veszteséges cégre csak azért hogy a uncsitesójának legyen zsíros melója százmilliós bónuszokkal? Ha ez az EU legnagyobb bűne akkor még mindig elég pozitív a mérleg te agyatlan csicskagyerek ;)
"Sajnos elszippantják a fiatal magyar munkaerőt negyed pénzért."
Nem inkább négyszeres? Az a szomorú, hogy ismerek egy le sem érettségizett ifjat aki Londonban konyhai kisegítő, és a fizetéséből egyedül bérel egy átlagos lakást, évente vesz új csúcsmobilt, nyaralni jár, szórakozik, van pénze hazautazgatni. Itthon mégis mit csinál ezekből egy "konyhai kisegítő"??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!